Amióta megkezdtük a hozzátáplálást rohamosan csökken a tejem, mikor áll be?
Figyelt kérdés
6 hósan kezdtük, most 8 hónapos, naponta 3* szopizik. Hangsúly a vacsorán van, ilyenkor mindig van elég. Van viszont, hogy reggel alig van tejem. Tovább fog csökkenni vagy beáll? Van olyan hogy valaki csak reggel és este szoptat huzamosabb ideig?2009. febr. 22. 08:50
1/2 anonim válasza:
persze reggel és estére lesz késöbb csak
2/2 anonim válasza:
Szerintem minél kevesebbet szoptatsz, annál kevesebb lesz a tej.Én mindig kaja előtt teszem cicire(9 hós), csak azért, h el ne apadjon, napi 4-szer.Érdekes, nekem meg a reggeli sok, a többi szinte semmi, utána még elég emberes adagot megeszik főziből, vagy gyümölcsből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!