Hogy csináljátok a rendes kamillavirág teát? Milyen arányban? Most csináltam neki de félek túl erős lett! Lesz igy valami baja?
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 17:16
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy baja lesz, max. meghajtja a pociját.
Én csak kb. 30-40 millit szoktam neki csinálni és nem teszek bele sok kamillát, és a dobozon feltüntetett 15 perc helyett csak 5 percig áztatom.
(30-40 millihez ez kb. egy púpos teáskanál patikai kamillát jelent, nálam így vált be)
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én nagyon halványra szoktam, kb egy deci vízhez egy csapott teáskanál (vagy annyi se) kamillavirágot. Pár percig áztattam csak, épp hogy szalmasárga színe legyen. Ha hashajtónak szántam, akkor kicsit tovább áztattam és akkor raktam hozzá egy kiskanál cukrot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!