1 éven felüli babákat szoptató anyukák nálatok is így van?
Én ezért határoztam el még terhesen, hogy ha tudom, min. fél évig szeretném szoptatni a babámat, de maximum 1 évig. Végül 8,5 hónaposan a kisfiam leválasztotta magát, mert megjött a menszim, és neki nem izlett már a tejem.
Én szinte mindenkitől ezt hallom, aki egy év felett szoptat. És ennél még sokkal kellemetlenebbeket is:S. Ha téged ez zavar, (engem is zavarna) sztem ideje lenne leszoktatni...
Emiatt egyáltalán nem érdemes még leválasztani!!! Nem tudom, mi lenne pontosan a megoldás, de ha téged ez nagyon zavar, első körben keress fel (emailen vagy telefonon ingyenes) egy ibclc-s szoptatási tanácsadót: [link]
Ők biztosan jobb infóval szolgálnak, itt a legtöbben CSAK a saját tapasztalatára tud hagyatkozni...
Az én kisfiam 22 hónapos koráig szopott, amikor kedve szottyant jött és húzta fel a ruhámat. Semmi nem tudta olyan gyorsan megnyugtatni mint a szopi, aztán elégedett vigyorral szaladt is tovább.
Én imádtam, olyan édes volt. Magától választódott le, ma már 3 éves, ha az ölemben ül, és megtapinja a mellemet akkor megemlíti hogy elfogyott a tejecske, és ennyi.
A fiam is ugyanezt csinálta kb 18 hónaposan. A játszótéren ha elfáradt, jött és emelgette e pólómat. A nappali szopit meg is szüntettem, aztán rá 2 hétre az estit is, a reggelit viszont elég nehezen "adta" fel.
A lányom 13 hós, ő már kb 2 hónapja nem szopizik nappal, este se mindig kér. A reggeli viszont még nagyon kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!