Magadra tetoválnád babád nevét és születési időpontját valamilyen formába, vagy "utalásként" arra nézve h megváltozott az életed? Ha igen milyen motivumban, formában?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 17:04
21/32 anonim válasza:
Nekem még nincs tetkó egyáltalán,de mióta megszületett a fiam engem is foglalkoztat a kérdés:)
22/32 anonim válasza:
nem tetováltatnék soha semmit magamra. rémiszt, hogy örökre ott marad.
23/32 anonim válasza:
igen, én is a kis kézlenyomatát szándékozom tetováltatni, alatta a születési dátumával. van már 2 nagyobb tetkóm, de azoknak nincsen jelentésük, csak szépek.
24/32 anonim válasza:
A páromnak a kisfia neve van rátetoválva a karjára, nekem tetszik :)
25/32 anonim válasza:
Én tervezem a lapockámra kislányom portréját tetováltatni...:)A jobb lapockámon már van egy kis tündér...:)
26/32 anonim válasza:
Hogyne! Szeretem is a tetoválásokat, imádom a fiamat és nem utolsó sorban odavagyok Egyiptomért...ezért a fiam egyiptomi horoszkópját tetováltattam a vádlimra! (Oziriszt)
27/32 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A férjem pedig az alkarjára tetováltatta a kisfiúnk nevét!
28/32 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is azon gondolkodom, hogy a nevének a kezdőbetűjét fogom a lapockámra tetováltatni. De most szeretnénk kistesót, és majd csak utána. Imádom a tetoválását, már van is nekem.
29/32 anonim válasza:
szeretnék majd egyet,ami a lányom iránt érzett szeretetemet jelképezi.A férjem a szíve fölé tetováltatta a lányunk arcképét,úgy hogy néz felfelé őrá.Nagyon szép.Unokatesóm tetovál,BP-en van neki szalonja,így bátrabban kérek tanácsokat tőle.Nagyon olcsón dolgozik,és nagyon ügyes is.
30/32 anonim válasza:
Van tetoválásom, 15 éve csináltattam , igaz, hogy szolid , kis tetoválás, mégis megbántam, most azon "dolgozom", hogy tudnám eltüntetni. A gyerekem iránti szeretetem a legnagyobb és ezt nem kell kiírnom sehova, ő tudni fogja, érezni minden percben és csak ez számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!