Magadra tetoválnád babád nevét és születési időpontját valamilyen formába, vagy "utalásként" arra nézve h megváltozott az életed? Ha igen milyen motivumban, formában?
Nekem csak a név van felvarrva, nagyon szép rovásírásos.
Nem nagyin érdekel, hogy másnak nem jelent semmit, az a lényeg, hogy nekem jelent. És inkább ilyet tetováltatok magamra, mint mást, ugyanis a gyerekem örökre a gyerekem marad míg más körülmény simán változhat.
2 hónapos volt mikor csináltattam, amúgy is odavagyok a tetkókért máshol is van, de ezt nagyon szerettem volna.
Nekem nagyon tetszik ha valaki a gyerekéval kapcsolatos dolgot tetováltat!Én most portrén gondolkodoma fiam egy kiskori arcképét csak tanácstalan vagyok hova kellene felvarratni,feltűnő helyre nem akarom mivel bankban dolgozom!
Adhatnátok ötletet!
Az egyik férfi ismerősünk a kisfia portréját a mellére tetováltatta,bal oldalt a szíve fölé.szerintem aranyos,igy mindig vele van,még ha nincs is.
én is szeretnék majd valamit tetováltatni ami a gyerekeimmel kapcsolatos,de nem név és dátum.de még várok vele mert most tervezzük h lesz tesó,igy majd a 2 gyerkőcé egyszerre meglesz.
kedves utolsó.az én kisfiam is Patrik.ha lesz valami megoldásod,akkor elárulod nekem.
bocsánat az off-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!