Milyen sajt, túró. Stb tejterméket adhatunk 8 hónapos kor után, és milyen mennyiségben?
Úgy értem, hogy a bolti sima sajtot, vagy vehetnék neki piacon akár kecskesajtot, vagy házitúrót?Nálunk nagyon jó piac van, rengeteg féle kapható, nade melyiket szabad ennie egy babának?
Figyelni kell arra mennyi a zsírtartalma? (átlag sajt tudtommal 45%os zsírtartalmú) Mivel kell keverni, és milyen arányban?
Szia!
Hát az én lányom 9,5 hónapos és múlt héten vettem neki túrót Bakony zsírszegény túrót, mert azt mondta a védőnő, hogy már eheti, de ugye a tejet meg csak egy éves kor után szabad adni. Márpedig a tehéntúróban bizony tej van. Elolvastam. Meg is rémültem és természetesen nem adtam neki egy falatot sem. Nestles babajoghurtot kap már azt szereti, de a túróval kapcsolatban vannak fenntartásaim, úgyhogy várom én is a véleményeket. És bocsi hogy nem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!