Peg Perego vagy Stokke babakocsiszett? Melyik a biztonságosabb kocsi?
szia!
Stokkeban nem fogsz csalódni igaz felső kategóriás járgány én nagyon szeretem! Peg Perego inkább középkategóriás sok negatívuma van nem annyira jó amennyire drága
Nem hiszem hogy egy Stokke biztonságosabb lenne, mint egy "olcsóbb".
Ez már másról szól:-(((
Mind a kettő biztonságos!A Stokkenek az az előny, ami a hátránya, vagyis a magassága. Amikor a sportot fogod használni, és ő ki be akar majd mászkélni, neked mindig fel kell majd emelned. Azúgy szerintem ez az itthon kapható csúcskategória. A PP meg középkategória, akkor már inkább a CAM kocsik.
Gondolom első gyerek, mert ha második lenne, meg sem fordulna a fejedben ennyit kiadni egy kocsiért. De persze ez mindenkinek a maga döntése.
Tényleg Ő lesz az első babám,és a legjobbat szeretném neki,még ha kicsit drága is :D
De amúgy szerintem ha ilyen drága a stokke,akkor biztos nagyon jó...vagyis remélem,mert a tartozékai is aranyárban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!