Melyik nevet választanátok? Nemere, Nétusz, Zétény? Ha lehet mindegyikről vélemény. Hogy miért.
Pár hét múlva születik meg a kisfiunk,ez a 3fiúnevünk van,de nem tudunk donteni...
Külonleges nevet szeretnénk ami nem gyakori.
Mert a vezetéknevünk nagyon gyakori.
Esetleg valami otlet,olyan név ami nem Péter,András és egyebek...
Várom.
Kedves 38-as!
Persze,megírom!! Április közepén már remélem tudni fogjuk!
Nálunk Nimród az akinek világítóan szőke,szinte fehér a haja,leginkább nyáron! Kicsinek középszőke,de rövidre vágva teljesen szőkének tűnik. Mindketten tiszta kék szeműek!! :) Kíváncsi leszek a 3.babára nagyon!! Szeptember közepén kiderül ő milyen lesz. Bár Nétusz sötétbarna hajjal született...mégis szőke.
Voltunk Uh-on.
Megint fiú!!! :O
Nem hiszem el 3x-ra is??!! :(
Most a Nemere, Nándor és Zétény közt vacillálunk.
Nekem a Zétény tetszik a legjobban...
Igen,de ismét aktuális a kérdés... :D
A Nemere a páromnak tetszik,nekem a Zétény.
Tudom gyakoribb név már,de mégsem annyira mint a Dávid,Bence vagy a többi toplistás nevek egyike...valahol csak az 50.helyen áll.Mint a Nimród.
Lehet így utólag jobb lett volna Nimród, Nemere, Zétény a fiúknak...Na mindegy változtatni Nétuszon már nem fogok!! ;) Pedig pont olyan lett a személyisége mint a Nemere név jelentése:nyughatatlan!!! :D
Szia, én még a 38-as vagyok! :))
És szerintem hozzátok még mindig a Nimród-Nétusz-Nemere passzol a legjobban!! :)))
Így egy sorban mind nagyon különleges!!
:)))
Persze egyébként a Zétény név is tetszik, nekem is most egy jó barátnőm kisfia Zéti lett! :))
Gratulálok a srácokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!