Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babámnak milyen...

2 hónapos babámnak milyen fajta teákat adhatok, kell izesiteni valahogy?

Figyelt kérdés
2009. febr. 21. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Most sokan le fognak hurrogni engem, de nekem a védőnő javasolta, hogy mivel tápszeres a babám, adjak neki nyugodtan Hipp-es granulátumos teát, csak hígabbra csináljam. Az volt a baj, hogy sem a vizet, sem a natur teákat nem itta meg a babám. Ezt nagyon szereti. Én azt a fajtát vettem neki, amir csak annyi van írva, hogy gyermek tea. Gyógynövényekből készült. Mindennap van kétszer kaki, nem fáj a pocakja. Anyatejes babáknál nem tudom, hogy mit lehet.
2009. febr. 21. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Tápszeres babának kell a folyadék, a tea. Az anyatejesnek nem kell. (Én legalábbis nem adok, 9 hetes, csak anyatejes.) Én is ajánlom a HIPP teát, esetleg a Mecsek baby teát. Az ízesítésről megoszlanak a vélemények, abban nem igazán tudok tanácsot adni.
2009. febr. 21. 12:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnő mondta,hogy amíg anyatejet eszik addig nem kell tea,ha tápszeres akkor igen mert az szárít és igényli akkor a folyadékot,az én kislányom most 7hetes,de én csak akkor adok neki teát ha fáj a pocakja /Hetente egyszer,de akkor is csak 10ml iszik meg belőle/az anyatejben van annyi folyadék amire neki szüksége van,de én ha kell a picinek tea akkor a Mecsek Baby-t tudom ajánlani nekünk nagyon bevált és én nem izesítem igy is elfogadja.
2009. febr. 21. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:

csipkebogyó tea, mecsek bébi, hipp tea. én babám is csak anyatejesm de vannak olyan napok, amikor megiszik 150ml.teát is. de van, amikor napokig semmit sem kér inni. szerintem tuti nem ártasz neki, ha tej mellé még adsz neki plusz folyadékot, nekünk is kell sok folyadék, szerintem nekik is!!

én a csipkebogyó teát úgy csinálom, forralok ásványvizet amikor kihűlt, beleteszek egy filtert. reggelre kioldódik és így a c-vitamin benne marad. nagyon ritkán teszek bele nagyon pici barna cukrot. méze még nem lehet használni babáknál!!!

hipphez 100ml-vízhez egy kis kávéskanál granulátumot adok.

mecsek bébit nem áztatom a forró vízben sokáig, csak 2-3 percig, ne legyen olyan erős!

minden nap friss teát csinálok neki!

most 12 hetes!

2009. febr. 21. 15:10
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat
2009. febr. 21. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!