Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hulala habot lehet valahogy...

Hulala habot lehet valahogy ízesíteni, hogy ne legyen olyan mű íze?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 17:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Porcukorral!
2010. márc. 9. 17:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Viccen kívül kérem!!! A porcukron kívül gondoltam
2010. márc. 9. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A hulalának mindenhogy mű íze van, sajna.

Én túrótortát csináltam belőle, a cukros-citromos-mazsolás túróval keverve is kiérződött az íze :(

2010. márc. 9. 17:33
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
Mi büfében használtunk külömbözö palacsintákhoz, és nem éreztem mü izét, söt nem voltam rosszul töle mint a normál tejszíntöl. nekünk sima és málnás volt. a málnáshoz málna szörpöt kevertünk, és nagyon fini volt.
2010. márc. 9. 17:57
 5/10 anonim válasza:
attól függ, hogy mihez készíted. Amugy vaníliás cukorral, citrommal,stb.
2010. márc. 9. 17:58
 6/10 anonim ***** válasza:
44%

Most mi baj van a Hulala-val?

Rigójancsit csináltam belőle és nagyon finom lett!

2010. márc. 9. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
Nálunk is szereti mindenki a Hulalát,és nincs mellékíze.A valódi tejszínhab túlságosan zsíros és nehéz.
2010. márc. 9. 18:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább használj helyette igazi tejszint, sokkal jobb az ize is, meg még egészségesebb is, mint a sok vegyszer, ami a hulalában van.
2010. márc. 9. 18:59
 9/10 A kérdező kommentje:
tortát díszítettem vele, mert sokkal keményebb mint a tejszínhab, de valahogy nem volt olyan jó íze, gondoltam valami vanilia aromát vagy valamit teszek bele, de előbb megkérdezem ti nem próbáltátok-e már? Köszi a válaszokat!
2010. márc. 10. 08:46
 10/10 anonim ***** válasza:

szia!én szoktam ízesíteni, igaz tejszínhabot. az aldiban lehet kapni aromagarnitúrát,van benne, vanilia, rum, citrom, narancs és mandula. pici üvegfiolákban van, abból szoktam a habba csöpögtetni.rumost, narancsost és citromosat csináltam már és finomak lettek. a színén nem

változtat.

üdv.

2010. márc. 12. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!