Érdemes megvennem ezt a babakocsit még?
Kisfiam 15 hónapos és most kb. 10,5 kg. Szeretnék egy sport babakocsit venni. Már elég sokat megnéztem, és nagyon megtetszett egy Hauck babakocsi, de csak 15 kg a terhelhetősége. Igy most elgondolkodtam, érdemes-e beruháznom rá. Fogalmam sincs, milyen gyorsan nőnek a babák és meddig tudom ebbe a kocsiba beleültetni. Például vajon idén télen még bele lehetne ültetni vagy 2 évesen már 15 kg-nál több lesz?
Erre a babakocsira gondolok:
Ha nem érdemes megvennem, tudnál hasonló minőségű és kinézetű kocsit ajánlani? Főleg a kék (türkiz, sötétkék) jöhetnének szóba, esetleg zöld.
Szia sorstars. :) En is imadom a hauck babakocsikat es nekem is elmult 1 eves a kisfiam. Ugy nez ki, hogy hasonlot fogok venni mint ti csak a neve nem malibu hanem capri. En kerdeztem par kerdessel lejebb:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ahogy en olvastam a malibu is eleg nagy kapacitasu vagyis a baba kenyelmesen elfer benne. Persze ettol fuggetlenul probald bele a kisfiadat, mert mindenki mashogy latja. Kisfiam is 10 kilo mult mi hetvegen fogjuk beleprobalni. :)
itt ugyan ez sokkal olcsóbb 24999ft
Köszönöm Nektek! Nagyon aranyosak vagytok! Hauck Sorstársnőm, akkor hajrá, legyen meg, a mi akaratnk! :)
Néztem a baby outletben is, de ott csak a sötétszürke olcsóbb, mi meg nagy kék mániásak vagyunk. :) De azért azt a segítséget is köszi szépen! Akkor a 15 kg még odébb van kicsit. Bár, az én kis drágám, imád enni! Mégegyszer köszönöm, mindenkinek, hasznos volt minden info!
sziasztok!
nyugodtan vedd meg az én fiam 1-évesen 13 és fél 14kg volt de annyira lelassul a súlyfejlődésük meg mozgékonyabbak is lesznek és sokat nőnek magasságra hogy most 2-évesen is csak 14kg! pedig én is sokat gondolkodtam hogy milyen kosit vegyek neki mikor 1-éves volt nehogy kinője
A Malibu nagyon szuper!!! Olyat vegyél!
Egyébként szerintem a legtöbb babakocsi max. 15 kg-ig terhelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!