Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik törlőkendő vált be...

Melyik törlőkendő vált be nálatok?

Figyelt kérdés
Mi Pampers baby fesh-t használunk, de most vettem egy Neogranormon-t, mert dicsérik. Milyen kendőtároló dobozt használtok? Én Niveásat.
2011. márc. 13. 22:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mi Pampers-t használunk, a Johnsons-t nem találtam elég nedvesnek, a Huggies-t túl durvának találtam, a babylove-os meg irritált az illata.
2011. márc. 14. 08:41
 12/18 anonim ***** válasza:

axxo

72 db-os, 290 ft, alkoholmentes, nem agyonillatosított, kisfiam extra érzékeny bőrének semmi baja

2011. márc. 14. 08:46
 13/18 anonim ***** válasza:

Én olvastam, hogy figyelni kell az összetevőket, főleg a propilen glykolt, ami nem jó, ha benne van :(

Szóval csak olyant veszek, amiben nincs ez a vacak és tényleg bőrbarát: Müller rózsaszín zacsis van nálunk azóta.

2011. márc. 14. 08:57
 14/18 anonim ***** válasza:

DM, Nivea, Neogranormon

Doboz-t nem használunk.

2011. márc. 14. 09:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekünk Niveás dobozunk van, és törlőkendőként is a Nivea volt a legjobb, a baba bőrének is jó volt és az illata nagyon kellemes. Csak az a gond,hogy drága, ezért nem használom rendszeresen. Sokfélét kipróbáltunk már. A Niveán kívül a Pampers baby fresh és a Johnsonsból bármelyik jó volt.
2011. márc. 14. 10:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Niveás doboz, de Johnsons törlőkendő (zöld csíkos)

Azért szeretem, mert jó nedves és az illata is kellemes.

2011. márc. 14. 10:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Az egyik válaszolónál olvastam hogy Pampers doboza van! Megkérdezhetem hol vetted? Én nem látok sehol.
2011. márc. 14. 11:44
 18/18 anonim ***** válasza:
elösször Pampers volt de kaptam egy csomag zöld tescos-at alig vártam,hogy elfogyjon a pampers.Szerintem a pampers nincs olyan nedves mint a tescos.Dobozom Pampers.
2011. márc. 14. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!