Babánknak a kakilás megindítására Laevolac szirupot ajánlotta a védőnő. Ti hány cseppet (vagy ml-t) adnátok a babátoknak? Ajánljátok egyáltalán?
A mi kicsinyünk 8 napos, 6 napja nem kakil.
A csecsemőknek 5-10 ml-t ír a betegtájékoztató, de én sokallom, max 1-2 ml-t adnék a babának.
Köszönöm a válaszod Molly! Én is megvettem a szirupot,de megvárom ezt az 1 napot, mert holnap reggel jön a védőnő,kikérem az ő és a doktornő véleményét. Az ügyeletes gyermekorvos pedig azt mondta,hogy nyugi, az 5-6 nap a babáknál természetes kakilás nélkül...
Szóval várok még 1 napot,és utána beadom neki. Ja! Egyébként mennyit adtál a babádnak a Laevolacból? Hogyan? És napi hányszor? KÖszi
Szerintem nem kell többet egynél egyből ki fogja hozni vagyis nálunk úgy volt, beadtam és még egy fél óra se telt el már volt kaka. Másodjára meg még hamarabb. Nem kell sokat főleg hogy ilyen pici baba. Először próbáld meg egy teás kanállal utána is ha nem lenne elég csak ennyit adj neki.
Remélem lesz eredmény ezzel vagy enélkül!
Volt eredményünk, de a cseppek nélkül :-))
Egy kis lázmérőzés után kiadott a picim 5-6 napi adagot :-))
Boldog vagyok,hogy sikerült,de azért ma a dokival is beszélek, hogy ne forduljon elő többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!