Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babák forgása tudatos...

A babák forgása tudatos cselekvés?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy bugyután hangzik a kérdés, de kíváncsi lennék a véleményetekre...Azért fordulnak hasra, mert úgy jobb lenniük, vagy mert csak gyakorolják a mozdulatot? (Szoktam itt olvasni olyat, h van baba, aki folyton ülne fel, és amikor sikerül, sír. Talán mert fáj még neki? De mégis kezdené már gyakorolni?)
2009. febr. 20. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak azt tudom mondani amit a sajátomnál láttam, olyan volt mintha megijedt volna mikor hirtelen koppant a buksi hasról hátra fordulásból!
2009. febr. 20. 21:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Az enyém sírt amikor fordulni tanult. De nem olyan keservesen mintha fájna neki csak szerintem a düh miatt mert nem sikerült.Most a kúszással is ez van. Egy Dévényis azt mondta nekem, hogy azért van mert az agy hamarabb képes rá és mérges, hogy még a teste nem úgy engedelmeskedik neki.
2009. febr. 21. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!