Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cselekvés a helyzetben?
kellene valamiert szegyenlenie? ha igen,akkor miert?
amugy minel tovabb huzod a helyzetet,annal kesőbb fogod tudni maga tultenni a dolgon. ha tenyleg megvaltozott a csaj,nagyon lathatoan,akk inkább az erettsegire koncentralj:)
szerintem egy esetet nemkell ennyire felfújjni, ha máskor is érzed hogy ezvan akkor kérdezz rá vagy beszékj vele :)
nekemis volt hogy ezt éreztem a pasimnál, de ő egyszerűen csak ilyen volt, egyáltalán nem szégyellt
Most leginkább az érettségire koncentrálj kérlek :) A nők jönnek-mennek, de ugye tudod, hogy javítani, ha egyáltalán lesz erőd/motivációd, az új oktatási rendszerben nem nagyon fog menni...
Én is olyan helyzetben vagyok, mint te, megértelek :D
Amit leírtál, azt felejtsd el, ez még nem jelent semmit. Ha még lesz folytatása, akkor igen, takargatni akar, de ilyenkor egyet tehetsz: könnyebbülj meg, hogy legalább kiderült, nem kell filózgatnod, beszélj vele, és hagyd az egészet.
Jobbat nem tehetsz, minthogy abbahagyod az aggódást... aminek jönnie kell, jönni fog, és ha itt lesz, majd szembenézünk vele :) ismerős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!