Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cselekvés a helyzetben?

Figyelt kérdés
Kedves gyk olvasók az történt velem h nemrégiben pontosan 3 hete összejöttem volt bnőmmel, jól is mentek a dolgok meg minden csak 2 napja van egy rossz helyzet főleg a mai a legkritikusabb. Az a dolog lényege h taliztunk elvoltunk aznap ottvolt mikor a buszra vártunk 2 bnője a csajnak bemutatott nekik és akkor éreztem olyan dolgot mintha kicsit szégyellne meg ilyenek, de még integettünk kedvesen meg is puszilt aznap és még este vígan írtunk is. De tegnap már csak egy mondatot váltottunk utána elment ma meg nem is reagált már semmire és ez nagyon fáj nekem főleg mivel érettségi előtt állok és nem kellene ez a szakítás most mit tegyek?
2011. márc. 24. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. :) lehet, hogy csak próbálja kitalálni, hogy mit érez. Próbálj társalogni vele, s ne ilyen bunkó kérdésekről, h ugye szeretsz, ugye velem maradsz, hisz honnan kellene tudja azt, ha azt se tudja mit érez. inkább beszéljetek vidám dolgokról, hogy érezze, azt h jó veled. S majd idővel dönt, hogy veled vagy nélküled.
2011. márc. 24. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:

kellene valamiert szegyenlenie? ha igen,akkor miert?

amugy minel tovabb huzod a helyzetet,annal kesőbb fogod tudni maga tultenni a dolgon. ha tenyleg megvaltozott a csaj,nagyon lathatoan,akk inkább az erettsegire koncentralj:)

2011. márc. 26. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem egy esetet nemkell ennyire felfújjni, ha máskor is érzed hogy ezvan akkor kérdezz rá vagy beszékj vele :)

nekemis volt hogy ezt éreztem a pasimnál, de ő egyszerűen csak ilyen volt, egyáltalán nem szégyellt

2011. márc. 26. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Most leginkább az érettségire koncentrálj kérlek :) A nők jönnek-mennek, de ugye tudod, hogy javítani, ha egyáltalán lesz erőd/motivációd, az új oktatási rendszerben nem nagyon fog menni...

Én is olyan helyzetben vagyok, mint te, megértelek :D

Amit leírtál, azt felejtsd el, ez még nem jelent semmit. Ha még lesz folytatása, akkor igen, takargatni akar, de ilyenkor egyet tehetsz: könnyebbülj meg, hogy legalább kiderült, nem kell filózgatnod, beszélj vele, és hagyd az egészet.

Jobbat nem tehetsz, minthogy abbahagyod az aggódást... aminek jönnie kell, jönni fog, és ha itt lesz, majd szembenézünk vele :) ismerős?

2011. márc. 27. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!