Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok ötleteket, hogy hova...

Adnátok ötleteket, hogy hova menjünk holnap kirándulni egy 11 hós babával?

Figyelt kérdés
A fővárostól 30 km-re lakunk, oda nem akarunk menni!!!
2011. márc. 12. 17:32
 1/4 hippolita ***** válasza:
Mi a 10 hónapos babánkkal, elmentünk egy olyan helyre ma, (ez esetben Pilisszentlélek volt) ahol leterítettük a pokrócot, élveztük a napsütést, ő pedig nagy élvezettel fedezte fel a világot körülöttünk, strapás cuccba érdemes öltöztetni. Ő még csak mászni tud, de még olyan száraz a fű, hogy nem is lett koszos. Ott van egy romos Pálos kolostor, és onnan gyönyörű a kilátás, és nincsenek veszélyes helyek. továbbmenve pedig van egy erdei betonút, ahol még babakocsival is kilométereket lehet besétálni. Én valami természetjárós piknikezőst ajánlok. De ha tudtok jobbat én is szívesen veszem.
2011. márc. 12. 17:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a javaslatot, jól hangzik. Mi is valami természetjárósra gondoltunk, csak azt nem tudjuk még, hogy merre induljunk.

Várom még a további ötleteket!

2011. márc. 12. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi Veszprémbe megyünk holnap a 15 hónaposunkkal. Ez tőlünk kb.120 km.
2011. márc. 12. 22:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Végül Ópusztaszerre mentünk, és nagyon jól éreztük magunkat, csak javasolni tudom.

2011. márc. 15. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!