Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2-3 hetes babák napirendje?

2-3 hetes babák napirendje?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy a Ti babátok mennyit alszik egy nap,napközben hol alszik,mindig a kiságyában,sír-e elalváskor,altatjátok-e vagy csak leteszitek...?

2,5 hetes a kisfiam és még tapasztalatlan vagyok.

2011. márc. 12. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek 1 hónapos a babája, az ő példáját tudom mondani. Nappal 3 óránként eszik, az etetések között pedig a kiságyban alszik, vagy nézelődik. Nem sírós, nem kell dajkálni, elalszik egyedül.

Hát kb. ennyi a program. :))

2011. márc. 12. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Naprend:szopi,büfi,peluscsere,egy kis nézelődés és hosszú alvás és ezek így ismétlődnek!

Jó egészséget nektek!

2011. márc. 12. 20:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Most az a gondunk, hogy általában alvások előtt megy a sírás.Megetetem,büfizik,leteszem és pár perc és elkezd sírni.Sokszor sír fél órát is mire elalszik.Próbálom nyugtatni persze közben.
2011. márc. 12. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, lehet, hogy én nem csináltam jól, de nálunk az evés és büfi stb. után mindig a mellkasomon aludt el. Hiába próbáltam letenni, sosem tudott elaludni magától. Szüksége volt arra hogy érezze a közelséget. 10 perc és már le is tehettem a kiságyába. Szerintem ritka az a baba aki ilyen idősen magától el tud aludni. Vagy cicin vagy cumin, anyával vagy apával de nekünk mindig kellett a segítség hozzá.
2011. márc. 12. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom csütörtökön volt 2 hetes. Napközben kb. 3 óránként eszik. Kaja után böfi, ha kell, pelus csere. Sokszor böfizés közben szépen elalszik, és akkor csak leteszem a kiságyba. Ha nem alszik el, akkor megvárom, amíg elálmosodik. Addig leteszem a szopis párnára, és "beszélgetünk". Aztán beteszem az ágyba, és elalszik magától.
2011. márc. 12. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!