Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos babák napirendje,...

10 hónapos babák napirendje, evési szokásai érdekelnének! Leírnátok egy napotokat?

Figyelt kérdés

Mikor kel, mikor és mennyit alszik, mikor és mit eszik?

Elbizonytalanodtam, hogy nálunk jól mennek-e a dolgok...

2011. febr. 28. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Ébredés 9-9.30 körül, ekkor iszik 2 dl tápszert.

11.30 körül 250 g gyümölcs babakekkszel, utána lefekszik, alszik 1,5 órát.

14 órakor ebéd, ami főzelék hússal, kb 230 g.

15.30 körül ismét lefekszi, alszik kb. 1,5 órát.

17 órakor uzsonna, ismét gyümölcs babakekkszel kb. 200 g.

19 óra vacsora, kb 120 g főzelék hússal (ugyanaz, ami aznap ebédre is volt).

20 óra fürdés és utána 250 ml tápszer, majd alvás (kb. 8.30-8.45 között alszik el. És reggelig fel sem ébred úgy 3 hónapos kora óta.

Kisfiú, és február 16-án volt 10 hónapos.

2011. febr. 28. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam is 10 hónapos mult pár nappal.

Ő reggel fél 7 7 fele ébred akkor eszik 250ml tápszert,elvisszük a tesót suliba,haza jövünk játszunk,jó időbe sétálunk egyet.10óra fele eszik gyümölcsöt,fél 12 körül fözeléket+alváshoz 100ml tápszert( sajna cumisüveggel alszik el)2-fél 3 fele felébred,ismét játszunk, uzsira tejpépet vagy neki való pudingot joghurtot eszik 3-fél4 körül. aztán megyünk a tesóért ha jó idő van akkor sétálunk érte ha rossz akkor kocsival.6-fél 7 fele eszik kenyeret virslivel vagy vajas kenyeretvagy májkrémes kenyeret.7 kor fürdés,utánna 200-250 ml tápszer és alvás.

2011. febr. 28. 13:31
 3/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok az lemaradt hogy éjjel 1-2 körül még eszik egy adag tápszert.
2011. febr. 28. 13:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi! Gondoltam hogy hiba lesz nálunk...

Én 4 óránként adok neki enni, így tulajdonképpen kimarad egy evés. Az uzsonna és a vacsi egybefolyik nálunk, ezért van az gondolom, hogy éjjel is eszik még...

Mennyiségben is jóval kevesebbet eszik... Jó evő a babád, és tök jó a napirendetek! Köszi hogy leírtad! :)

2011. febr. 28. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Lányom február 23.-án volt 10 hós.

Hajnalban 6 körül eszik tápszert,kb 160 ml(plusz-mínusz 1 óra eltérés lehet).9-ig alszik,ekkor gyümölcsöt kap joghurttal.Majd jön-megy mászik a lakásban.Délben tészta,rizs,főzelék,hússal,vagy anélkül.Aztán leteszem aludni,kb másfél-két órára.Ha felébred kap valamilyen tejdesszertet,vagy gyümit,és indulunk sétálni.5-kor tejpépet kap,aztán újra játszik,mászik.8-kor fürdetés,aztán 150-190 ml tápszert iszik és alszik.Ekkor fél-háromnegyed kilenc van.

2011. febr. 28. 14:00
 6/7 A kérdező kommentje:

Ti is esztek még éjjel? Mi is... csak ma a doktornőnk leszúrt minket, hogy már nagyon nem kéne éjjel ennie és szoktassam le... ezért kérdeztem, hogy rájöjjek mi a hiba. most megpróbálom, hogy kap előbb uzsit, aztán külön vacsit és úgy este fürdés után a tápszer, hátha ez beválik...

Köszönöm hogy te is leírtad! :)

2011. febr. 28. 14:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi, a ti napirendetek is teljesen jó, érdekes hogy már csak egyszer alszik, de akkor szép hosszút!

Mostmár tuti plusz egy étkezést kell beraknom du, és nem 4 óránként kell ennünk!

2011. febr. 28. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!