Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hetes babák napirendje hogy...

6 hetes babák napirendje hogy néz ki? Arra vagyok kiváncsi akiknél van napirend.

Figyelt kérdés
Kb mennyit alszik , eszik játszik? stb
2011. jan. 24. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem egy 6 hetes babánál még nincs napirend! Már csak azért sem, mert egész nap eszik, alszik, a maradék időben meg nézelődik. Akkor eszik, amikor éhes lesz, és akkor alszik amikor elálmosodik!

Lányom most 10 hónapos, és kb. 2 hete alakítottunk ki napirendet, mert már láttam, hogy vannak dolgok, amiket nagyjából ugyanakkor csinál. Addig pedig hagytam, hadd tegyen mindent úgy, ahogy a kis szervezete kívánja!

Ne félj, nem baj, hogy ilyen picin nincs napirendje! Minden kialakul idővel!

Üdv

2011. jan. 24. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:

az én lányom ugyan már 1 éves, de mindig is volt napirendünk, csak folyamatosan változott.

6 hetesen 3,5-4 óránként evett nappal, este fél 10-kor fürdettük, utána evett, majd kb. 3-ig aludt, illetve volt, hogy megébredt, de a cumi elég volt, tehát nem kért enni.

6-7 körül kelt reggel, majd evés volt 10-11, 14-15 óra között, majd 18-19 között, végül 22 órakor. szóval 5-ször evett általában, de előfodult időnként, hogy ez felborult, és 6-szor evett.

nagyon keveset volt fenn, nagyon sokat aludt. evéssel, pelenkázással együtt jó ha 1 órát volt fenn, hajnalban még annyit sem. nagyon szépen jelezte, hogy álmos, ásítozott, illetve a pihenőszékbe el is aludt, ha időben nem vettem észre az ásítozását.

ennyi idősen szeretett a pihenőszékben feküdni, illetve kapott játszószőnyeget, ott figyelte a logó játékokat.

túl sokat nem lehetett vele játszani, mivel gyorsan elálmosodott, és a túl sok ingert sem szerette, ezért evés és büfizés, tisztába tétel után a babaszőnyegre fektettük, odatelepedtünk mellé, beszéltünk hozzá, csipogtattunk valami játékot, vagy a pihenőszékben a konyhába vittem és ott nézelődött, közben beszélgettem hozzá, szólítgattam...stb. akkor még befektettük ébren a kiságyába is, szerette a enélő forgót is, ahogy forgott, próbálta a figurákat a fejével követni.

kézben nagyon keveset volt, most 1 évesen többet dajkáljuk, mint akkor.

fürdés előtt mindig volt egy kis torna. illetve vittük a levegőre, sokat aludt a kocsiban is.

2011. jan. 24. 13:25
 3/3 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm mindkét választ, a 2. válaszolónak köszönm a részletezést.

várok még válaszokat

2011. jan. 24. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!