Csak engem idegesít? Ti hogyan csináljátok?
6,5 hónapos a kisfiam, gyümölcsöt jóízűen eszik, akár hússal is. A zöldségekkel gondban vagyok, hol elfogadja, hol nem, de inkább a nem a jellemző. Vettünk üveges kaját azt adom neki, néha gyümölccsel keverve.
Ugyanis megbolondulok tőle, hogy nekiállok pepecselni, elmegy vele egy csomó időm, arról nem is beszélve, hogy összekenek egy rakás edényt, eszközt mire elkészül, és ő maximum megeszik 3 kanállal. Anyám és anyósom persze ferde szemmel néznek rám, hogy nem főzök. Ez tényleg ekkora tragédia lenne?
Ráadásul most hozzájutottunk egy jó adag babakajához, a bolti ár feléért.
Szia!
A lányom lb ugyanilyen volt!
Gyümit evett ezerrel, de a főzik :( Amit én főztem azt meg egyáltalán nem :( Én először nagyon rosszul éreztem magam, hogy nem eszi amit főzök :(
De utána beletörődtem!7 hós korától eszi a bolti kajákat (persze onnan is csak 4 félét és még a márka sem mindegy neki :) )
Azért ha főztem a család többi tagjának abból olyan 9-10 hós korától mindig megkínáltam!De külön neki nem főztem!ÉS kb 12-13 hós korától kezdte elfogadni a felnőtt kaját, persze azt is apránként!
Most 15 hós és 14 hós volt amióta nm eszi meg a babakaját!De azóta meg azt nem eszi egyáltalán!
Szóval nálunk Ő dontott, de kb fél évig bébiételen élt! :)
Ez csaka mi történetünk! A nagyikkal meg ne foglalkozz :)Ők mindent másképp (és szerintük jobban) csináltak!Engedd el a füled mellett!
15 hós kisláyn anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!