Ér valamit a "Vigyázz rám" matrica az autóra ragasztva?
Nekünk is ki van rakva, mostmár kettő is, mert az első már teljesen kifakult, de én sem tudom, mire is jó.
Hogy jobban figyeljen a másik autós, mert kisgyerek van az autóban? Miért? A 40 éves gyerek nélkülit nem várja haza senki? Vagy a 25 évest, vagy akár a 65 évest, akinél nincs ilyen matrica?
Én is inkább arra gondoltam, hogy ez olyan, mint a T betű (ahogy az egyik válaszoló is írta) hogy bocsi, ha bénázom, vagy nem indulok egyből a pirosnál, de a gyerek orrát kell megtörölni, vagy bocsi, ha lassabban megyek a kelleténél, de a gyerek üvölt, és így nem lehet vezetni normálisan, stb.....
Egyébként nekem sincs semmilyen tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Volt ilyen matricánk, hát kitettük, és kész.
Én is arra gondolok, hogy arra lehet jó, hogy mondjuk így nem szorítanak le (normálisabb emberek) az autópályán, ha nem 130-cal megyek, meg ilyesmi. De gondoltam, hogy nincs sok értelme - így akkor nem teszem ki fölöslegesen.
(Amúgy én nem pontoztam le senkit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!