Ér valamit a "Vigyázz rám" matrica az autóra ragasztva?
Nem tudom, hogy mire való, mire vigyázzon a mögöttem haladó :))
Hogy pl. vezetés közben esélyes, hogy épp hátul túrom a gyerek mellett az ülést a cumi után kutatva és az veszélyes? Vagy hogy direkt dülöngéltetem a kocsit, hogy elaludjon?
Szóval nekem van, de nem várok semmi reakciót, vagy gratulációt, ha normálisan vezetek szerintem tökmindegy.
Én nem látom, hogy le lennél pontozva, csak a második válaszoló, az meg érthető, mert tök értelmetlen, amit írt.
Egyébként szerintem arra való a matrica, hogy aki látja, az tudja, hogy még pici baba is van az autóban, vagyis még jobban figyeljen oda, ne menjen beléd.
Mondjuk azért hülyeség, mert amúgy meg nem kellenne figyelnie, ha csak felnőtt emberek ülnének benne??!
Én is kiragasztottam, de gyakorlati haszna szerintem nincs. Nem hiszem, hogy emiatt figyelmesebben vezetne bárki is mögöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!