Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit költöttetek a babátokra?

Mennyit költöttetek a babátokra?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy nektek mennyiből jött ki a babakocsi,ruhák,hordozó,kiságy,pelenkázó,stb...
2011. márc. 11. 19:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kb 300-400e Ft, mi nem vettünk használt dolgokat neki, most 4 hós.
2011. márc. 12. 08:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi minden ünnepre kértünk valamit a rokonságtól, így mi magunk kevés dolgot fizettünk. A férjem munkanélküli lett a terhességem 3. hónapjában és csak a 8.-ban talált munkát.

Babakocsi használtan 37 ezer, pelenkázó 35 ezer, légzésfigyelő 32 ezer, kiságy 20 ezer, babamérleg 17 ezer, mellszívó 30 ezer körül (egészségpénztárra). Ezek voltak a nagyobb beruházások. A ruhákat börzén vettem, a kád, cumisüvegek, cumik, lázmérő, apróságok még kb. 25 ezer. Még sosem számoltam össze, de ez így kb. 200 ezer forint.

Azt hozzátenném, hogy mindenből lehet olcsóbbat venni és ezek közül pl a babamérleg felesleges volt és a drága mellszívó helyett is jó lett volna valami olcsóbb, de szintén elektromos.

Szerintem 100 ezer alatt nem nagyon lehet megúszni, ha mindent venni kell (akár használtan is).

2011. márc. 12. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!