Mennyit költöttetek a babátokra?
Mi minden ünnepre kértünk valamit a rokonságtól, így mi magunk kevés dolgot fizettünk. A férjem munkanélküli lett a terhességem 3. hónapjában és csak a 8.-ban talált munkát.
Babakocsi használtan 37 ezer, pelenkázó 35 ezer, légzésfigyelő 32 ezer, kiságy 20 ezer, babamérleg 17 ezer, mellszívó 30 ezer körül (egészségpénztárra). Ezek voltak a nagyobb beruházások. A ruhákat börzén vettem, a kád, cumisüvegek, cumik, lázmérő, apróságok még kb. 25 ezer. Még sosem számoltam össze, de ez így kb. 200 ezer forint.
Azt hozzátenném, hogy mindenből lehet olcsóbbat venni és ezek közül pl a babamérleg felesleges volt és a drága mellszívó helyett is jó lett volna valami olcsóbb, de szintén elektromos.
Szerintem 100 ezer alatt nem nagyon lehet megúszni, ha mindent venni kell (akár használtan is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!