Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos korában lett...

Hány hónapos korában lett először beteg anyatejes babád?

Figyelt kérdés
A náthás megbetegedésekre gondolok. Szerintetek ki lehet húzni ilyesmi betegség nélkül mondjuk oviig?
2011. márc. 11. 17:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17hónaposan volt először beteg,gyors lefolyású(3 nap)influenza szerű volt.Azóta sem volt lázas,beteg, "csak" náthás.19 hónapig szopott,most két és fél éves.A kistesó 4 hónapos,anyatejes és még nem volt beteg!(kop-kop-kop)
2011. márc. 11. 18:31
 12/20 anonim ***** válasza:

konkrétan náthás még nem volt, habár volt orrfolyása, de az a foga miatt volt, mert ahogy áttörte az ínyét mintha elvágták volna az orrfolyást.

MOst volt 9 hós korába, 3 hete, 2 napos láz, 38,2 volt a max. a doki szerint egy picit piros volt a torka, de a cebion csepp+oscillococcinummal el is múlt.

Remélem, nem is lesz nagyobb baj:-)

10 hós

2011. márc. 11. 19:49
 13/20 anonim ***** válasza:
3 hónaposan volt náthás, és csúnyán köhögött, de láz nem volt. 1 éves korában volt először úgy beteg, hogy láza is volt :(
2011. márc. 11. 19:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Húha, bocs a szóismétlésért (volt), de ma 5-kor keltünk, és fáradt vagyok (utolsó voltam)
2011. márc. 11. 19:51
 15/20 anonim ***** válasza:

1.lányom 2 évesen légcsőhurut (influenza)

2.lányom 5 hetesen gégehurut

Egyszerre lettek betegek, valaki idehozta a vírust :(

A nagy 10 hónapig szopizott, a pici még szopik (most 4 hós).

2011. márc. 11. 20:42
 16/20 anonim ***** válasza:
A kisfiam 4 hónaposan volt először náthás. Ami az immunrendszert illeti, a betegségtől sajnos nem erősödik, hanem gyengül. Minél többször kell szednie a kisgyermeknek valamilyen gyógyszert, esetleg antibiotikumot, annál kevésbé lesz ellenálló a kis szervezete a későbbi betegségekkel szemben. Minden jót!
2011. márc. 11. 20:44
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Először 4 hónaposan de akkor már egy hete az Apja tiszta takony volt majd átragasztotta rám is és akkor már a fiúnk sem tudott ellenálni a baciknak!Csak az orra folyt,tiszta volt a tüdeje nem köhögött,nem volt lázas!

Múlt héten(10 hós)szintén foly csak az orra nem is vittem dokihoz a sok influenzás gyerek közé mert a közérzete,étvágya is jó volt!4 nap múlva kibújt az első foga az orrfolyást meg mintha elvágták volna!

2011. márc. 11. 20:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Kisfiam 20 hónapos koráig szopott,addig soha nem volt beteg. Abbahagytam a szoptatást,rá 2 hétre már meg is betegedett,bár ez lehet hogy csak véletlen egybeesés.
2011. márc. 11. 22:25
 19/20 A kérdező kommentje:
Kedves 20.44-es! Ez az infó nekem új! mindenki azt szajkózza, hogy igenis túl kell esni a betegségeken, hogy minél ellenállóbb legyen, ezért sem baj, ha az oviban szinte többször beteg, mint ahányszor benn van. Akkor most mi az igazság???
2011. márc. 11. 23:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia! 20:44-es vagyok. Így igaz, pl. a bárányhimlő, rózshimlő, stb.. örökös védettséget ad a gyermeknek, ha egyszer átesik rajta. A hörghurut, tüszős mandulagyulladás, influenza nem adnak életre szóló védettséget, csak az antibiotikumok és különböző csodaszerek ellenállóvá teszik a vírust, baktériumot, legközelebb ugyanígy elkapja a picúr, még erősebb gyógyszert kap, a kis szervezete meg folyton legyengül, kevésbé lesz ellenálló, sőt a gyógyszerek mellékhatásainak köszönhetően több más betegsége is kialakulhat. Pl. én olyan erős gyulladáscsökkentőt kaptam a torokgyulladásomra, hogy tönkretette a gyomromat, sőt hüvelygyulladást is kaptam, mivel a gyógyszer a jótékony baktériumokat is elpusztította a szervezetemben. A kevésbé erős már nem használ, mert kiskorom óta nagyon sok bajom volt a torkommal, és a szopogatós készítmények (Mebucain) sz.rt sem ér már nálam. Én erre gondoltam konkrétan, amikor azt írtam, attól mert jó sokszor lesz náthás vagy beteg a babád, nem lesz bivalyerős immunrendszere. Üdv.
2011. márc. 12. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!