Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hetes a babám én meg megfázt...

6 hetes a babám én meg megfáztam. Hogy csináljam hogy ne legyen Ő is beteg? Már érzem a torkom, eszek fokhagymát, homeós bogyót, mézet, teát. A kislányom anyatejes.

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 08:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én babám már nagyobb volt,amikor először megfáztam. Ő már nem volt anyatejes. Használtam szájkendőt, állandóan kezetmostam, szellőztettem. DE olyan furán nézett rám, amikor rajtam volt a szájkendő, hogy a végén már feladtam és nem használtam. Állandóan mértem a hőjét és vártam, hogy mikor lesz ő is beteg, de nem lett. Erősebb az immunrendszere, mint gondoltam. Azóta már többször előfordult, hogy az egész család beteg, lázas volt napokig, ő meg 1 db hőemelkedéssel és egy kis orrfolyással megúszta.
2009. nov. 15. 09:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Ha anyatejcsis vagy nem javasolnám a fokhagymát, mert megváltozik a tejcsinek az íze(átveszi a hagymáét) és lehet a baba nem fogadja majd el.

Nem tudom, hogy igaz e, de én inkább nem ennék a helyedben. Nem egy ember mondta ezt pl. a citromlére is.

2009. nov. 15. 09:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szerencsére a tejet elfogadta. Remélem nem lesz beteg.
2009. nov. 15. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!