Van itt olyan 2 vagy tobb gyerekes anyuka aki megalmodta a babak nemet es bavallt?
Az elsőnél nem tudtuk, nem volt megérzésem sem bár fiúra vágytunk, a születéskor derült ki hogy lány. Bár jó esély volt rá, mert a 14.héten volt egy életmentő műtétem és nagy esély volt rá, hogy elveszítem a babát, de mégis megmaradt... a dokik szerint a lány magzatok ellenállóbbak (nem tudom mi az igazság ezzel kapcsolatban).
A második várandósság legelején viszont volt egy meghatározó álmom, egy kisfiút láttam a karomban, felnézett rám a nagy kék szemeivel és azt mondta: "Küzdj értem!"
addig nem volt biztos, hogy megtartjuk, rosszkor jött szegényke és védekezés mellet... de ezek után tűzön-vízen át harcoltam érte. Februárban múlt 1 éves... és a mostani arcát tekintve látom, hogy tényleg ő szólt hozzám akkor.
A első terhességem 9.hetén álmodtam, hogy látom a méhemben a babám kis cingár lábait, közte a kis zacsiját. Szinte haragudtam az álmomra, mert nagyon kislányt szerettem volna! Aztán jött a 18 hetes uh- mikor kiderült, hogy IGAZ!!! Megálmodtam azt többször is, hogy nem fog fájni a gátam szülés után, mondanom sem kell ez is így lett.
Most második kisbabánkat várom, eddig 2x láttam álmomban, mind2x kislányt. A 12 hetes uh-n a héten azt mondta a doktornő, hogy nagy valószínűséggel kislány! Persze ez a 12 hetesen még közel sem biztos, de nagyon kíváncsi vagyok a 18 hetes uh-ra!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!