Felébresztenéd a babádat este 11-kor hogy betartsd a napirendet? Avagy Ki olvasta a "Kiegyensúlyozott babák könyvet"?
Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 10:31
1/17 anonim válasza:
Én olvastam, de a suttogó jobban tetszett. Egyébként nem ébresztem fel. Nálunk már kimarad az az étkezés.
Üdv 11 hetes baba anyuja
2/17 anonim válasza:
Legyél rugalmas ! Nekem a 3 óránkánti etetés (szoptatás ) azt jelentette , hogy ha akart akkor 2 és fél óra múlva is ehetett , ha aludt , vagy el volt valamivel akkor 3és fél 4 óra múlva is . Éjjel , ha alszik akkor hagyd aludni!
3/17 anonim válasza:
Dehogy ébreszteném! Mindent csak rugalmasan, az ő igényeihez igazodva! Nem a katonaságnál vagyunk :-)))
4/17 anonim válasza:
Nagyon szuper a könyv és ha alkalmazod, akkor valóban álom a babázás. De nálunk is kimaradt az az etetés, én háromszor megpróbáltam felkelteni a fiamat, de nem tudtam. De nem volt gond, ugyanúgy átaludta az éjszakát hat hetesen.
Mennyi idős a babád?
5/17 A kérdező kommentje:
7 hetesek vagyunk.
2009. febr. 20. 10:46
6/17 A kérdező kommentje:
Valaki használja a könyvet? Szívesen kérdeznék ha lehet.
Köszi.
2009. febr. 20. 10:47
7/17 anonim válasza:
Leírnád röviden, hogy mi a lényege a könyvnek? Köszi
8/17 anonim válasza:
Mi használjuk, küldjek privit, vagy ide írod?
10 hónaposak vagyunk
9/17 anonim válasza:
Én nem olvastam,de ha leírnád a lényegét,megköszönném.
és eszemben se lenne fölkelteni.Nekem is van,hogy átalszik egy kajcit délután.3,5 hónapos
10/17 A kérdező kommentje:
Ahogy neked tetszik. Írhatod a privátot is. Kicsit még bizonytalan vagyok a gép használatában.:)))
2009. febr. 20. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!