Mi a véleményetek a Nelli Elizabet névről?
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 11:53
11/18 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat. Mindenkinek.
2011. márc. 11. 12:32
12/18 anonim válasza:
A Nelli tetszik. Az Elizabet nem.. túl idegen. Egyébként kétlem, hogy egyáltalán anyakönyvezhető, hisz van magyar megfelelője.
13/18 anonim válasza:
Anyakönyvezhető. Rengeteg olyan külföldi név van, aminek van magyar megfelelője, és mégsem azt adják. Mikor mondtam, hogy az én kislányom Zsófia lesz, pár "divatmajom" rögtön rávágta, hogy akkor már miért nem Szofia. Hát azért... És sorolhatnék ide egy jópár nevet.
15/18 anonim válasza:
Igazatok van, megnéztem és tényleg anyakönyvezhető... Számomra így is fura, főleg a két név együtt... Persze, ízlések és pofonok...
16/18 anonim válasza:
A Nellivel elfogult vagyok, mert az én kislányom is az. Szóval az tetszik. Az Elizabet borzasztó, már az is, ahogy le van írva :P
17/18 anonim válasza:
Szia! Nekem nem tetszik se a Nelli se az Elizabet.
18/18 anonim válasza:
Köszönöm a sok borzasztó kritikát a nevemről xDD az Elizabet igenis anyakönyvezhető, 16 évvel ezelött legalábbis az volt amikor én születtem :)) Abszolút magyar vagyok, és nem th-val írom, és nem is s-el....És szerintem aranyosan hangzik hogy Nelli Elizabet bár fordítva angolosabb és menőbb :D Elizabet Nelli. Wow :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!