Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A járni tanuló babáknak miért...

A járni tanuló babáknak miért adidas cipőt vesznek a szülők?

Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 11:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bocsi off: mi az a nazzolás???
2011. márc. 11. 12:07
 12/19 A kérdező kommentje:
Én sem az első linkes cipőre gondoltam. Azt szerintem nem első lépés kiscipőknek szánják. Nem vagyok én sem márka ellenes. Viszont nem mindig a márkás dolgok a jobbak. Pl. nem láttam még -de lehet hogy van- olyan Nike kissapkát, aminek direkte fül védője van. De az más tészta...(téma)
2011. márc. 11. 12:10
 13/19 A kérdező kommentje:
Bocsi az első válaszadónak:hamarabb ment a komment, mint észrevettem volna a linket!
2011. márc. 11. 12:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia

Lanyom elso cipoja LONSDALE volt.

Igaz akkor meg kozel sem jart, mert ezt szuletesetol hasznaltuk.Teli baba es pl tavasszal tok jo volt a babakocsiban.

Teljesen bor (a talpa is).

Most allt fel a lanyom es CLARKS cipot vettunk neki.Nem vagyok vele megelegedve, mert ami tenyleg jo elso ciponek az csak nagyon kis meretben kaphato....amit most vettunk nem tartja elegge a bokajat, de nem tudtam jobbat venni, mert nincs.

2011. márc. 11. 12:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Elmondom nektek, hogy a Plázába az Adidas boltba olyan kis cipőt próbáltam fel járni tanuló babámnak, ami lepipálja a Siestát.Sokkal jobb volt első lépés cipőnek, tartotta a lábat, és nagyon jól hajlott a talpa.Jobban, mint a Siestának.7000 ft volt.(ennek ellenére nem vettük meg, mert most nincs rá pénzünk).

Én Adidas mániás vagyok, ha tehetném megvenném a babámnak is, de mivel hamar kinövi nem ragaszkodok hozzá,nem flancolok.Így maradunk a 4000 ft-os Marci cipőnél.

2011. márc. 11. 12:57
 16/19 anonim ***** válasza:
65%

Kedves kérdező!

Téged miért zavar ez? De most komolyan. Ha te nem ilyet veszel neki azért meg kövezzen meg az, aki ilyet vesz?

Nem mindegy? Ha ilyet akar, ilyet vesz...

Ezek a gondok komolyan.

2011. márc. 11. 13:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolóval értek egyet. Miért kell mindig az olyan kérdéseket olvasgatni, hogy miért vesznek egyes szülők Brendonos kiságyat, Fisher Price játékokat, márkás ruhát turis helyett, most meg márkás cipőt... Mert megtehetik. És kész, és ennyi. Ha nem teheted meg, nem veszed meg, ha igen, úgyis megveszed, ha nagyon szeretnéd összespórolod rá másból. Ennyi. Miért kell mindig feszültséget generálni meg vitákat!
2011. márc. 11. 16:19
 18/19 anonim ***** válasza:

A Siesta is ugyanúgy márkás nem?Csak más a kategória.

Kocsicipőbe biztos nem vennék Adidast, ahhoz drága, de járni tanuló babának jó lehet.

2011. márc. 11. 18:27
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem vitának szántam. Csak több baba lábán láttam olyan nike, adidas cipőt, ami egyáltalán nem való a kicsi lábnak. Írjátok hogy pedig vannak jó kiscipők is ilyen márkában, ennek ellenére mégsem olyanokat látok a járni tanuló picik lábán. (kocsi cipőben majdnem mindegy milyen a cipő talpa, szerintem, mivel nem jár még.) Amúgy való igaz, mindenki úgy teszik tönkre gyereke lábát, ahogy akarja.
2011. márc. 12. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!