A járni tanuló babáknak miért adidas cipőt vesznek a szülők?
Szia
Lanyom elso cipoja LONSDALE volt.
Igaz akkor meg kozel sem jart, mert ezt szuletesetol hasznaltuk.Teli baba es pl tavasszal tok jo volt a babakocsiban.
Teljesen bor (a talpa is).
Most allt fel a lanyom es CLARKS cipot vettunk neki.Nem vagyok vele megelegedve, mert ami tenyleg jo elso ciponek az csak nagyon kis meretben kaphato....amit most vettunk nem tartja elegge a bokajat, de nem tudtam jobbat venni, mert nincs.
Elmondom nektek, hogy a Plázába az Adidas boltba olyan kis cipőt próbáltam fel járni tanuló babámnak, ami lepipálja a Siestát.Sokkal jobb volt első lépés cipőnek, tartotta a lábat, és nagyon jól hajlott a talpa.Jobban, mint a Siestának.7000 ft volt.(ennek ellenére nem vettük meg, mert most nincs rá pénzünk).
Én Adidas mániás vagyok, ha tehetném megvenném a babámnak is, de mivel hamar kinövi nem ragaszkodok hozzá,nem flancolok.Így maradunk a 4000 ft-os Marci cipőnél.
Kedves kérdező!
Téged miért zavar ez? De most komolyan. Ha te nem ilyet veszel neki azért meg kövezzen meg az, aki ilyet vesz?
Nem mindegy? Ha ilyet akar, ilyet vesz...
Ezek a gondok komolyan.
A Siesta is ugyanúgy márkás nem?Csak más a kategória.
Kocsicipőbe biztos nem vennék Adidast, ahhoz drága, de járni tanuló babának jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!