Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktasam le 13 hónapos...

Hogyan szoktasam le 13 hónapos "cicfüggő" kisfiamat a szopcsizásról?

Figyelt kérdés

Sajnos már alig van tejem és babám harapdálja a mellem.

Kisfiamat ráadásul csak cicin tudom elaltatni. (tudom,hogy erre én szoktattam rá)

2011. márc. 11. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
2-2.5 éves korban úgy szokattuk le, hogy bekentük egy kis ecettel a mellbimbót, és azt mondtuk neki, hogy megromlott a tej. Meg lehet próbálni 13 hónapnál is, az alváshoz meg kiváltani cumival.
2011. márc. 11. 10:16
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. márc. 11. 10:42
 3/9 anonim ***** válasza:
off! ugyanez a "problémám", viszont az én kisfiam nem cumis. Hogyan altassam el, ha nagyon sír?
2011. márc. 11. 10:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Én gyerekeknek való körömrágás elleni lakkal kentbe be a bimbóm.

Mielőtt nagyon lehurrognátok, azért kellet emellet döntenem, mert az én fiam szereti a csípőset, a citromot magában eszi szóval az ilyen ízesítés fölösleges lett volna.

Mivel nekem is cicin aludt el, én miután már nem kapott cicit, cumisüveggel altattam.

2011. márc. 11. 12:26
 5/9 A kérdező kommentje:
A cumit már próbáltam, de nem fogadja el.....
2011. márc. 11. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért szeretnéd 13 hósan leszoktatni? Mész dolgozni?
2011. márc. 14. 08:35
 7/9 anonim ***** válasza:
jaj, bocs, nem olvastam el végig, csak a főoldal kérdését :)
2011. márc. 14. 08:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Én most szoktattam le egy éves kislányomat a szopiról. Egyszerűen cumisüvegből iil. csőrös pohárból adtam neki babatejet. Ugyanabban a pózban, ahogy szoptatni szoktam. Elfogadta és el is aludt. Este most már nem a cicimet keresi, hanem "hörög", ha meglátja a cumisüveget.
2011. márc. 14. 09:06
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem elapadt a tejem, hirtelen, ahogyan terhes lettem. (még nem volt 1 éves sem a nagy)

így hiába szopizott volna, semmi nem jött, és csak sírt.

úgy sikerült leszoktatni, hogy tápszert vettem, csőrös cumisüvegeből (nuk) apa etette meg első este, meg másnap reggel. Onnantól már én is adhattam neki. Ugyan úgy beájul a cumisüvegen is, és igen, ő is szinte hörög, ha meglátja az üveget.

azért jobb, ha csőrösbe teszed a tápit, mert nekem a sima, legnagyobb lyukún is nagyon-nagyon lassan jött át a folyadék, és így nagyon sokáig tartott az evés (cicin volt max 5 perc, a csőrössel 3 perc, a nagylyukú cumival megg 15-18 perc; ami a fogainak sem jó)

mondjuk, az én lányom elaludni nem szokott cicin, csak "elkábul", és cumizik is, amikor berakom az ágyba, mindig adok neki cumit.

2011. márc. 14. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!