Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Viburcol kúppal kapcsolatos...

Viburcol kúppal kapcsolatos kérdés? Fontos?

Figyelt kérdés
8 hónapos fiam, aki eddig átaludta az éjszakákat, pár hete gyakran felébred éjszaka. Akár fél őránként, óránként. Gondoltam kipróbálom neki ezt a kúpot, mert sok jót olvastam róla. Már második alkalommal adtam be neki estére, de mindkét éjszaka borzalmas volt, szinte egész éjszaka üvöltött.Tudom, hogy a homeopátiásszerek először fordítottan hatnak, de meddig? Mik a tapasztalatok? ADjam neki tovább? Még egy ilyen éjszakát már nem bírok ki..-(
2011. márc. 11. 07:10
 1/7 anonim ***** válasza:
pár napig erősödnek a tünetek,utána ha neki alkati szere,akkor beválik,ha nem ,akkor nem.Foga jön?Mert ha jól tudom,ez fogzásra van.
2011. márc. 11. 07:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem csak fogzásra van, van benne egy kis gyógynövény alapú nyugtató is, a barátnőm nyugi kúpnak hívja:) Én tegnap este adtam először a lányomnak, kb. 5 perc múlva ki is kakilta.De valamennyi biztos felszívódott, és a mi éjszakánk is rosszabb volt, többször felébredt, de nem biztos, hogy a kúp miatt.Lehet, hogy én ezentúl székrekedésre fogom adni:) Nekünk a kúpok ilyen szempontból nem jönnek be.Viszont 2 barátnőm is nagyon dicsérte.Én kezdem elveszteni a hitem a homeopátiában.Se a Chamomillának, se ennek az ég világon semmilyen hatása nem volt.Kár, mert szívesebben adnék ilyesmit, mint pl. Nurofent.
2011. márc. 11. 07:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ezt a kúpot mindig úgy adtam,hogy délután kb fél 6 fele,hogy ha először erősödik is a tünet,az már lefekvésre elmúljon,tényleg nyűgösebb volt utána,de az éjszakát viszont átaludta.De lehet,hogy tényleg alkati kérdés.
2011. márc. 11. 08:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mi baja lehet. Lehet hogy a foga jön, bár ennek semmi jelét nem látom. Én mingig fürdés után 7 óra körül adtam be neki, és utánna alszik is szépen, de kb éjfél körül ébred, és onantól vége mindennek. Már arra is gondoltam, hogy olyankor adok neki mégegyet, de nem merem, nehogy rosszabb legyen. Még mindig várom a kommenteket, hogy kinek.mikor kezdettel hatni. Érdemes-e adnom még tovább, vagy hagyjam?
2011. márc. 11. 09:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Én már régóta használom,a fiamnak is adtam hanagyon durván fogzott,meg a lányomnak is szoktam adni.Mostanában megint a tetőfokán van a fogzás a kislányomnál,igy kapott tegnapelőtt este is kúpot,meg tegnap este is.Neki szokott használni,az éjszakát kúppal végigalussza általában.Ritka,hogy megébred mellette.Fürdés után szoktam adni neki.Nem mindig,csak ha nagyon durván fogzik és éjszakákat fent van,amikor már én se birom,akkor szoktam egy-két este alkalmazni a Viburcolt.
2011. márc. 11. 09:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nekünk nem jó ez a kúp? Mert az előző válaszolónak már elsőre is hatott, nekünk meg csak felerősítette a nyugtalanságot.
2011. márc. 11. 09:55
 7/7 anonim ***** válasza:
én is használom. de nem önmagában. hanem adok mellé chamomillát. a szemfoga jön a 13 hónaposomnak. és most ott tartunk, hogy fel nem ébred ugyan, "csak" felsir óránként. de már be sem kell menni hozzá. eddig meg ha megébredt felállt, és üvöltött.
2011. márc. 11. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!