Lányomnak verseket mondogatok, énekelgetek (17 hónapos).Egyszerűen kifogytam az ötletekből.Milyen versikéket (énekeket) tanulnak az oviban?A címük, vagy a kezdő soruk elég lenne.
Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 10. 22:25
1/8 anonim válasza:
egyszervolt.hu :)))
vagy vannak jó kis mondókás könyvek :)
Csip-csip csóka, A part alatt, Mehemed, iciri-piciri tököcskés versike, Ici-pici kis mese
Cifra palota; Tavaszi szél; Kis kece lányom; Aki ne lép egyszerre; Háp! Háp! Háp! Jönnek a Kacsák; Egy boszorka van; A tokaji szőlőhegyen; Bóbita Bóbita táncol; Bújj-bújj zöld ág; Egyszer volt, hol nem volt, egy icipici házikó; Vuk dala; A part alatt; Házasodik a motolla; A juhásznak, jól megy dolga; Este van már, nyolc óra; Cickom, cickom; Á, bé, cé, dé, rajtam kezdé; Virágéknál ég a világ; Ez a kapa, ez a kasza; Hová mész te kis nyulacska; Eresz alól fecske fia; Lánc,lánc, Eszter lánc; Elvesztettem zsebkendőmet
2011. márc. 10. 22:51
7/8 anonim válasza:
Sárga csikó csengő rajta, Én elmentem a vásárba fél pénzzel, Hová mész te kisnyulacska, Pál Kata Péter, Debrecenbe kéne menni, Süssünk süssünk valamit, Egy kis malac röf röf röf, Gólya gólya gilice, Körben áll egy kislányka, Paff a bűvös sárkány, Erdő szélén házikó, Száraz tónak nedves partján
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!