Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vers (dal) címek kellenének?

Vers (dal) címek kellenének?

Figyelt kérdés

Lányomnak verseket mondogatok, énekelgetek (17 hónapos).Egyszerűen kifogytam az ötletekből.Milyen versikéket (énekeket) tanulnak az oviban?A címük, vagy a kezdő soruk elég lenne.

Köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 10. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:

egyszervolt.hu :)))

vagy vannak jó kis mondókás könyvek :)

Csip-csip csóka, A part alatt, Mehemed, iciri-piciri tököcskés versike, Ici-pici kis mese

2011. márc. 10. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
2011. márc. 10. 22:37
 3/8 anonim ***** válasza:
2011. márc. 10. 22:42
 4/8 anonim ***** válasza:
.
2011. márc. 10. 22:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Megy a hajó a Dunán...

Poros úton kocsi zörög...

Hej Gyula, Gyula...

Nyuszi fülét hegyezi, nagy bajuszát pödöri...

Hosszú lábú gólyabácsi...

Nyuszi ül a fűben...

Gyereke, gyerekek szeretik a perecet...

Harangoznak délre...

Gyí, paci paripa...

Gyí, te fakó, gyí te szürke...

Húzz, húzz katona...

Áspis, kerekes...

Lánc, lánc eszterlánc...

Lipem, lopom a szőlőt...

Eresz alól fecske fia...

Tekeredik a kígyó...

Aki nem lép egyszerre...

Ugráljunk, mint a verebek...

2011. márc. 10. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Cifra palota; Tavaszi szél; Kis kece lányom; Aki ne lép egyszerre; Háp! Háp! Háp! Jönnek a Kacsák; Egy boszorka van; A tokaji szőlőhegyen; Bóbita Bóbita táncol; Bújj-bújj zöld ág; Egyszer volt, hol nem volt, egy icipici házikó; Vuk dala; A part alatt; Házasodik a motolla; A juhásznak, jól megy dolga; Este van már, nyolc óra; Cickom, cickom; Á, bé, cé, dé, rajtam kezdé; Virágéknál ég a világ; Ez a kapa, ez a kasza; Hová mész te kis nyulacska; Eresz alól fecske fia; Lánc,lánc, Eszter lánc; Elvesztettem zsebkendőmet
2011. márc. 10. 22:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sárga csikó csengő rajta, Én elmentem a vásárba fél pénzzel, Hová mész te kisnyulacska, Pál Kata Péter, Debrecenbe kéne menni, Süssünk süssünk valamit, Egy kis malac röf röf röf, Gólya gólya gilice, Körben áll egy kislányka, Paff a bűvös sárkány, Erdő szélén házikó, Száraz tónak nedves partján
2011. márc. 10. 22:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. márc. 12. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!