Normális hogy az 5 honapos babám széklete megváltozott miota hozzátáplálok (2hete)? Sürübb lett és szinte olyan mint egy nagyobb nyulbogyo, össze van állva és napi 4szer is van hogy egy-egy ilyen kis adagot produkál, ez normális?
Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 07:57
1/12 anonim válasza:
igen az alma is és a krumpli is széklet fogo
3/12 A kérdező kommentje:
Esetleg van valami ötletetek hogy akkor mit adjak akrumpihoz hogy megegye mert tegnap evett elöször de csak almával,de az nem jo tudom akkor mivel keverjem(tejel sem ette)?Ti mit adtok hogykicsit lazitsa a székletét és meddig lessz ilyen?
2009. febr. 20. 08:06
4/12 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez van,csak én almát adok neki,de már más a széklete.
5/12 anonim válasza:
minden nap próbáljatok egy kis szilvát enni, az jól fellazítja a székletet! mi is szokat szenvedünk vle, mert ráadásul nehezen kakil minden nap, és nagyon szilárd neki is. Én laevolacot is adok neki, ha már nagyon sír az erőlködéstől. utána néhány napig jobb neki!
6/12 anonim válasza:
Nyugodtan tehetsz a krumplihoz barackot, vagy minden olyan gyümölcsöt, amit már kóstolt.
7/12 A kérdező kommentje:
kÖSZI!Kicsit megnyugodtam hogy ez mással is igy van,eddig még csak almát,barackot és most krumplit evett de akkor adok még szilvát is hátha,meg beszerzünk levolakot is.A meggy és a gesztenye illetve a körte milyen hatással vannak a székletére??
2009. febr. 20. 08:40
8/12 anonim válasza:
Még nem próbáltuk, de olyat is hallottam, hogy a gyümihez, krumplihoz keversz egy kis teát (pl. édesköményt), ami lazítja a székletet.
9/12 anonim válasza:
Mi is így jártunk.A gyerekorvos tanácsára vettem szilvalekvárt(házi lekvár cukor és tartósítószer nélkül,csak a gyümölcs semmi más)egy kiskanállal keverek a tízórai gyümölcshöz(mindegyikhez)és azóta semmi gond.
10/12 anonim válasza:
Itass vele több folyadékot. Nálunk az segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!