Más is kiszokott borulni, ugye? Nem érzem magam jó anyának, ahelyett hogy vígasztalnám, néha csak mérgesen szolók hozzá.
próbálj megnyugodni...
persze, mindenki kiborul néha...
nehezek ezek a hetek, mert rengeteg a front, mindenki stresszes, stb...
aludj, pihenj amikor csak tudsz.
biztos, hogy jó anya vagy, szeresd a picúrkádat!!!!
én is kiborultam ma, ez mindenkivel előfordul...
Szia!
100%-ban igaza van az előttem írónak.
Én is kicsit kiborultam ez tuti front és az nem tesz jót senkinek sem.
Kitartást mindenkinek.Remélem nekem is sikerül.
8 hónapos kislány anyukája
Jajj, de jó, h nem csak az enyém üvölt, hisztizik napok óta! (ne haragudjatok, de olyan jó, h nem vagyok egyedül ebben a szituban!) Már azt hittem, h meghülyültem (vagy a gyerek), amiért nincs türelmem hozzá! Azaz van, de már nem sokáig bírom cérnával. Már napok óta hisztizik, pedig nem sűrűn szokott. Ma már ott tartottam, h hagytam üvölteni, és arrébb mentem, h ne is nagyon halljam! Ha nem így tettem volna, már a Lipótban csücsülnék.
Napok óta nem jutottam el odáig, h nyugodtan hajat mossak v ilyesmi.
Szóval biztos front van. Megnyugodtam, remélem, hamarosan elmúlik.
Kérdező: Ha már nagyon nem bírod, próbáld lepasszolni kicsit, menj sétálni v lazulj el (fürdőkád, könyv, gyertya,...)! Én is azt szoktam, amikor ilyen van és van kinek lepasszolni 1 órácskára (sajnos most napok óta nincs kire).
Muszáj, mert a mi türelmünk sem véges, hacsak nincs közöttünk "csodamami"! A gyereknek meg nincs szüksége egy idegbeteg anyucira, tényleg megérzi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!