Mitől lesz estére kipirosodva a babám arca? Mindkét oldalon és az álla is, de csak estére.6 hós.
Figyelt kérdés
És tök melegnek is érzem de csak azon a területen ahol piros.2009. febr. 19. 21:44
1/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy ez már a 3. este,hogy kijött rajta.
2009. febr. 19. 21:53
2/10 anonim válasza:
lehet, h kimelegszik...
vagy, h jön a foga.
3/10 Nikcsi válasza:
Talan melege lehet? Csak tipp :)
5/10 anonim válasza:
Nálunk ez fogzáskor van. Az orcája a foga miatt pirosodik ki. Az álla pedig a rengeteg nyáltól ami egész nap csorog neki mint egy kis bulldognak:) A hőjét méred ilyenkor? Mert a fogzáskor még 38,5-ig is felmehet a hője. Az állát és az arcát is kenem testáplóval hogy a kis bőre regenerálódjon az éjszaka altt. 9,5 hós kislány anyukája
6/10 anonim válasza:
Én utána néztem és azt olvastam hogy azért mert bújik a fogacska. Nekünk mindig csak az egyik oldal piros.
7/10 anonim válasza:
ez komoly a fog miatt?mert az en picim is kb.2hete este kipirosodik az arcocskaja.es csak ott meleg,nyaka mellett nem meleg.es mostanaban nyugos is.most 5es fel hosak vagyunk.de meg nem latszik az inyen.kivancsi vagyok
8/10 anonim válasza:
Az én kislányomnak 6 hónaposan piros foltos lett az arca a homloka kivételével, ez 3 napig tartott. Aztán hallottam, hogy koppan a kanál a szájában:-)Az egyik alsó foga jött ki.
9/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
2 hete az 5,5hós kislányomnak is piros volt a pofija estére.És pár napja vettem észre hogy pici fehér fogacska bújt ki:)Sztem is ez lehet a magyarázat a piros pofira, na meg a nyál:)
10/10 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, köszi. Akkor várunk a gyöngyöcskékre! :)
2009. febr. 20. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!