A nyálától lehet piros a babám arca mindkét oldalon?
Figyelt kérdés
Állandóan rág mindent és egyfolytában folyik a nyála. Az egész arca és keze úszik a nyáltól. Attól pirosodhatott ki neki tegnap reggelre? Fürdetőkenőccsel kenem neki többször de még nem sokat változott. Mit tegyek rá hogy elmúljon? 6 hónapos baba anyukája2011. szept. 17. 12:34
1/5 anonim válasza:
talán a foga jön, attól nyáladzik nagyon?
2/5 anonim válasza:
Lehet a nyáltól is, mert kiszárítja a bőrét.
Egy kis Bepanthen vagy valamilyen babáknak való krém segíthet (pl. Nivea tégelyes babakrém vált be nálunk).
A fürdetőkrémet nem kenném rá, sokszor az is csak szárít és nem is ilyenre való szerintem.
3/5 anonim válasza:
Igen, a nyáltól. Nekünk a Sudocreme vált be nagyon. Lehelet vékonyan kend be neki és szebb lesz tőle.
A gyógyszertári fürdető nem szárít, de nem is segít!
4/5 anonim válasza:
A fogzástól pirosodik ki, nem a nyáltól. Az én lányom is ilyen volt. Minden fog előtt kb 2-3 napig piros és meleg volt, általában azon az oldalon amelyiken fog tört át, de volt hogy mindkét arcán. Hiába kened, nem sokat használ. Ahogy áttör a fog, el fog múlni.
5/5 anonim válasza:
A nyáltól pirosodik ki.
Teavajjal kenegettem, szépen elmúlt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!