Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 20 hónapos kislányom puncijáva...

20 hónapos kislányom puncijával mit csináljak?

Figyelt kérdés

Belűl a nagyajkaknál tűz vörös és azt mondja h fáj.Nem is engedi tisztába tevéskor h kitisztítsam.

Mit tegyek rá?Úgy sírt!Nagyon sajnálom.Még nem volt ilyen...

2011. márc. 10. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem mutasd meg orvosnak. Lehet hogy gomba vagy valami fertözés. Ha nem segít 1 nap alatt popsi krém akkor vidd el orvoshoz.
2011. márc. 10. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos fájhat neki. Vidd orvoshoz.
2011. márc. 10. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem szedett antibiotikumot mostanában? Mert mi ugyanígy voltunk, és azt mondták attól van. Napközben meleg kamillás vizben kell ülnie sokat és ne használj popsitörlőt, csak kamillával törölgesd. Esetleg boraxos popsikenőcsöt használhatsz. Nekem ennyit mondtak. Pár nap alatt rendbe jött. Azért vidd dokihoz, az a biztos. Remélem tudtam segíteni.
2011. márc. 11. 12:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem szedett antibiotikumot.Én arra gondoltam,h erősebb a pisije,mert a "lágy "részek a vörösek!

Me egy fokkal jobb,de nem az igazi.Este majd kamillába fürdetem és hát ha hétfőn még ilyen,irány a doki.Remélem nem lesz baj h addig várok.

2011. márc. 11. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!