A lila Tescos pelus hasonló minőségű mint a Liberó?
Figyelt kérdés
Vettem lila Tescós pelenkát de én elég vékonynak találom. A Liberó vastagabb? Azt hittem gumisabb a pelenka. Nem fog ebből ki folyni a cucc?
Plusz vettem a kórházba 2-4kg-ig Liberót. A Tescós 2-es 3-5kg-ig. Anyukámmal nézegettük a pelenkát egyenlőre még bajba vagyunk hogy kell ráadni a babára. :-)) Anyu még textil pelenkát használt. A kórházba majd megmutatják. :-)
Köszönöm a válaszokat!
36 hetes kismama
2009. febr. 19. 21:39
11/13 anonim válasza:
DM saját márkás pelenka.Sokan erre esküsznek,egy próbát megér sztem ez is.
12/13 anonim válasza:
babafüggő, hogy kinek melyik a jó pelus. Én a liberot utálom!!! A lila tescost viszont nagyon szeretem, meg még a babylove-ot (dm saját márka) és a pamperst!
13/13 anonim válasza:
Én szinte mindig ezt használom,mert kb 1000 ft-tal olcsóbb mint márkás társai.Márkásat akkor veszek ha akciós.Szerintem teljesen jó,nekünk kibírja az éjszakát is,8,5 hós babánál.Ázott már át nekem liberő,pempers is.
Az én fiam amíg pici volt kb 2 óránként kakilt,kérdem én ahoz minek drága pelus?Átázni se volt ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!