A lila Tescos pelus hasonló minőségű mint a Liberó?
Vettem lila Tescós pelenkát de én elég vékonynak találom. A Liberó vastagabb? Azt hittem gumisabb a pelenka. Nem fog ebből ki folyni a cucc?
Plusz vettem a kórházba 2-4kg-ig Liberót. A Tescós 2-es 3-5kg-ig. Anyukámmal nézegettük a pelenkát egyenlőre még bajba vagyunk hogy kell ráadni a babára. :-)) Anyu még textil pelenkát használt. A kórházba majd megmutatják. :-)
Köszönöm a válaszokat!
36 hetes kismama
Áhh,nagyon messze állnak egymástól :S
A Liberot nem lehet leutánozni!
Nem.Semmi esetre sem olyan a minősége mint a Liberonak.Ha megengedheted válaszd a Liberot,én még nem csalódtam benne,így nem is kisérletezgetek mással.Anyukád nem sok tanácsot tud adni ez ügyben(az én anyukámnak is én mutattam meg,hogy hogy működik ez a tipusú pelenka),de könnyen bele lehet jönni.Az első amit velem megtanított a szobatársam a kórházba,mert nem az ott dolgozók segítettek az azvolt,hogy addig ne vegyem ki a pelenkát a baba alól,amíg a másikat alá nem tudom tenni.Igaza volt,mert ha kibontod a babát és kiveszed alóla a pelenkát rögtön pisilni fog.Ne félj nem nagy dolog,nagyon hamar bele fogsz jönni.A pici babák olyanok mint ha gumiból lennének,nem tudod eltörni.
Könnyű szülést kívánok neked és sok örömet a babához.
Szia! Szerintem nem fog kifolyni belőle semmi. A Libero tényleg jobb, főképp újszülötteknek, de legjobb ha magad tapasztalod ki. Mindkettőnek gumis hátul a dereka, viszont a Liberonak az oldalában is van gumírozás, szépen kifekszik. Talán a nedvszívóképessége is jobb, de mint mondtam ettől még nem biztos, hogy mindenkinek ez válik be. Nagyban függ a baba alkatától is.
Egy próbát mindenképp megér. Sok sikert és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!