Milyen zöldfüszerekkel füszereztek 7-8 hónapos babátoknak? Melyiket szereti?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 10:37
1/4 anonim válasza:
Legtöbbször azt kapja,amit magunknak főzök. De ha külön főzök,akkor is sok félét használok. Pl. a paradicsomos ételekhez tárkonyt,bazsalikomot stb.
Nem válogatós.
2/4 anonim válasza:
En somentes babaknak valo zoldfuszer kockat hasznaltam. Van a knorr-nak meg a heinz-nek is. Mikor csinaltam pl neki a tokfozeleket, zoldborsot... mindig beledobtam egy ilyen kockat majd turmixoltam neki vagy krumplival surusitettem. Ezekbe a kockakba tobbfele zoldfuszer van mar nem emlekszem pontosan mi. Pl ha paradicsomos burgonyat foztem neki a paradicsom melle tettem neki egy kis zold zeller szarat amitol finom lett a paradicsom ize ha nagyon savanyu volt akkor egy kis cukrot is tettem bele (lehet ezert itt megkoveznek :) ). Sokszor csinaltam neki grillezett zoldsegeket (repakarikak, paradicsom darabok kimagozva es hejja lehuzve, cukkini karikak, hagyma karika) es ezeket lelocsoltam kicsit oliva olajjal es megszortam olasz fuszerkeverekkel majd jol osszetortem vagy turmixoltam es a krumpli tetejere tettem. Ez is nagy kedvenc volt. :)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a jó tippeket :)
2011. márc. 10. 12:24
4/4 anonim válasza:
én csak friss zöldfűszert tennék a babám ételébe. várom, hogy minden legyen újra.
most 8 hós
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!