Baj, ha a 10 hónapos fiam még eszik egyszer éjszaka? Csak így alszik vissza. Próbáltam minden mást is, de csak a kaja segít.
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 09:07
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy jo-e vagy sem, de a en kisfiam is evett 10 hosan ejjel. Most 13 honapos, es 2 napja mar az esti lefekves elott sem szopizik. Ugyhogy eddig tartott a szopis idoszakunk. Szoval, hidd el, elhagyja majd!
2/6 anonim válasza:
Szia.
Nem hinném hogy baj lenne nekem 13 hós fiam még mindig kell éjszaka 1x. Rosszabbik esetbe 2x enni.
3/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj. Anyetjes? Akkor lehet hogy "csak" pszichésen kell neki a cici, de ez nem jelenti azt, hogy akkor el kell venni tőle. A lelki igények ugyanolyan fontosak.
De az is lehet, hogy tényleg éhes. Az enyém is 10 hónapos, minimum egyszer minden éjje kel.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem anyatejes... 7 hónapos korában elválasztotta magát. Azóta tápit kap. Egyébként is imád enni!!!
2011. márc. 10. 09:42
5/6 anonim válasza:
Miért lenne baj?
Aki leírta azt a marhaságot valamelyik könyvben, hogy a babának már 6 hetesen át kell aludnia az éjszakát az jó nagy suta ember lehetett. Mi az, hogy kell?
Minden baba más, mások az igények. Ne aggódj, semmi baj nincs a babáddal.
6/6 anonim válasza:
Az én fiam 11 hónapos koráig evett éjszaka. Majd egyik napról a másikra leszokott róla. De még teázni felkel többször is. Most 13 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!