Milyen cumisüveget használtok?
Ivós Nuk itatócsőrös, tápszeres Avent(de csak a napokban kapott először,ezt is le akarom cserélni Nuk-ra)
cumi: Nuby, Nuk
cumisüveg: AVENT (szerintem nagyon jó)
cumi: korábban NUK volt, főleg alváshoz használta, de amikor apával volt elveszett az utolsó darab is, és vett neki AVENT-et, na azóta éjjel nappal cumizik, annyira bejött neki :)
Érdekes kérdés...:-)))
Először volt AVENT cumisüvegünk, de nem tudta rendesen szívni a Kisfiam, csináltam rá nagyobb lyukat, az meg túl nagy lett:-(((.
Másodszor volt NUK, az meg szívás közben teljesen összecuppant, nem működött szerintem rendesen a levegőzője, és állandóan meg kellett szakítanom a szopit, hogy a vákum szűnjön meg.
Harmadszor volt NUBY ,abból meg még én sem tudtam a kaját kiszívni, így házileg csináltam arra is nagyobb lyukat, most az a tápaszeres:-)))
Teásnak, vizesnek meg végülis maradtunk a NUK-nál, bár továbbra sem szeretem.
---------------------
Cumi végülis mindegy, bármelyiket elfogadja a Fiam, tegnap pl. Rossmannbamn vettem neki saját márkásat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!