Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sűrűbb tápszernél milyen...

Sűrűbb tápszernél milyen cumisüveget, cumit használtok?

Figyelt kérdés
Most váltottunk antirefluxos tápira,ami sokkal sűrűbb mint az előző.Alig akar kijönni a cumiból,babám is megunja szivni olyan lassan jön.Már szúrtam plusz lyukakat,de igy is alig jön,sőt a sűreje felhalmozódik a cumiban,és elzárja az utat.
2010. júl. 7. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!mi milumi AR tápot használunk és MAM-os 2 cumival.Már az eleétől.Mikor kezdtük Nukkos cumija volt de 1 évés 45 percig tartott...

Menyi idős a baba?

2010. júl. 7. 09:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia,mi is ugyanezt a tápot keztük,és nagyon sűrű.Szinte fel sem oldódik.Nukkos a cumink,veszek akkor olyat amilyet irtál.Azon mekkora a lyuk?5hónapos
2010. júl. 7. 09:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Én úgy csinálom, hogy kimérem a vizet és a jó felét kiöntöm egy pohárba. Majd belerakom a tápit és jó erősen össze rázom utána átöntöm a maradék vizet és így nekem nem lesz csomós.:)Ami nekünk csomósodott az a Beba HA.AR. Mondjuk mi az elejétől a simát használjuk a milupásból nem a HA.

Hát a cumin akkora lyuk van, hogy ha fejel lefelé fordítom akkor nagyon lassan cseppen belőle a táp. A többit még nem használtuk a RAM-os cumiból csak az 1-2 pedig már 11 hónapos. Az 1-sel a vizet issza. Ha tanácsolhatom olyat vegyél amelyiknek lecsavarható a cumisüveg alja. Olyan 1100ft körül van a Dm-ben ha jól emlékszem.

2010. júl. 7. 09:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi Avent variábilis cumit használunk és azon átjön rendesen a tápi!
2010. júl. 7. 10:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk a dm-es babylove üveg vált be, annak a pépes cumiján tuti átjön :) Ráadásul BPA mentes az üveg és nem is drága.
2010. júl. 7. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!