NUK first choice cumisüveget használtok?
Nem használom ezt a fajta cumisüveget,de jó pár Nuk-os termékem van. Tény hogy a First chois-os üvegre való etetőcumi nagyobb-szélesebb,mint a sima Nuk-os etetőcumi.
De a későbbiekben esetleg majd tudod haszálni,mivel lehet rá kapni olyan kis csőrszerűséget(cumit),mint ami a csőrös poharakon van.
Nekünk ilyen van,vagyis már át van alakitva szilikon csörrel igy itatópohárként használjuk,de annak idején cumival is használtuk,igen fogszabályzós és olyan formáju a cumi része mint az anya melle,és igen ez szélesebb mint a sima nuk.
Remélem azért beválik nektek is:)
Mennyi idös a babád és meddig használtatok Aventet?
Azért kérdeztem,mert ha már jó ideje avent-et használtok akkor lehet,h a babád már ahhoz ragaszkodik,h csak azt fogadja már el! :)
Kezdettől Aventet használtunk, eddig bevált, de egyrészt nagyon drága hozzá a pótcumi, másrészt pár napja nem akart enni, ezért tettem egy próbát. Azóta megoldódott a gond, második, harmadik alkalommal már elfogadta a Nuk-ot, sőt úgy látom, kevesebb levegőt nyel ezzel. Puhább a cumi része is sokkal! Az meg, hogy átalakítható majd csőrösre (nem is tudtam), nagyon tetszik!! Köszönöm, hogy írtatok!
6 hós baba anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!