Melyiket vegyem? Egyszerűen nem tudok dönteni?
Szerintem 1 év felett felesleges a lábzsák (hacsak nem altatod rendszeresen a kocsiban). Ilyenkor már sokszor kiszállnak, majd vissza, majd megint kocsi, felesleges a lábzsák, ráadásul össze-vissza rugdosná csak.
Én is lábzsákos esernyőkocsit vettem, de egyszer nem kellett a lábzsák.
Én azért akarok esernyőset,mert kisebb helyet foglal a kocsi csomagtartójába,sokat utazunk-mamák vidéken.
Kedves utolsó,azt hiszem segítettél dönteni!Most Bergonunk van-ugye az széles,csak nagy-így a sportot is a szélesebbet szeretném.Nem találtam sehol erről adatot.Kb. milyen súlyú?
Én etetőszéket rendeltem innen.Olcsóbb volt mint bárhol(ráadásul 5 e Fttal).Ponotsan jött,nagyon hamar,sértetlenül,hibátlanul.
Csak sztem az szemétség hogy majd 20 ezerért rendelsz és fizetned kell a szállításért.
Nekem is a Giraffe Clubos van meg.Minden okés vele, kivéve, hogy 10 kg, így tömegközlekedésre alkalmatlan...Imád benne ülni a babám.A tárolóhálója nem túl nagy, de bevásárlásnál mindig van nálam plusz szatyor:)
Könnyű irányítani, és tényleg jó széles az ülőfelülete.
Tehát ha nem buszoztok sűrűn meg ilyesmi, akkor ezt vedd meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!