Milyen hajam legyen? Egyszerűen nem tudok már dönteni sem fazon, sem szín kérdésében!
Figyelt kérdés
Hátközépig érő, hullámos gesztenyebarna hajam van. Frufrum nincs, mert úgy gondolom, nem is áll jól, maximum az afféle 'oldalnyírt'. (nem tudom, hogy nevezik)
A frufrumat olyan lépcsőzetesen oldalnyírtra akarom, színben pedig nem tudok dönteni...Hajszínezőre gondoltam, ami egy hónap alatt kikopik, de nem tudom melyik állna jól. Zöldesbarna szemem van, és fekete szemöldököm. Vörösre, vagy a barna valamely árnyalatára gondoltam. Segítenétek?
2011. febr. 10. 20:06
1/1 anonim válasza:
Ugyanilyen színeim vannak nekem is. A sötétbarna a te színed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!