Állandóan lejön a zokni a baba lábáról?
Egy nap szerintem vagy 20x húzom vissza a zoknikat 8 hós babám lábára, mindig "lemozogja". Hosszabb szárúakat adok rá, amikor lábfej nélküli rugi van rajta, vagy nadrág. Próbáltam, hogy ráhúzom a nadrágra, de így se tart sokkal tovább.
Törődjek bele, vagy van valami okos megoldás? :)
:)
Én már a második gyerekkel járok így, de így télen még jó, mert egyszerűen harisnyát adok. Tavasszal meg már menni fog, ezért a cipő miatt nem fog neki lejönni.
Örülj neki, hogy "csak" lemozogja. :o) A fiam rendszeresen veszi le magáról, már 8 hónaposan is ezt csinálta, bár akkor még nyár volt. Télen itthon folyton nem volt rajta zokni, de az első amit megtanult, hogy hol a zokni és hova való... Most már 15 hónaposan egyre ritkábban húzza le, szerintem mert már a menéssel van elfoglalva. Esetleg ha harisnyát adnál rá? Én azért nem adtam ezt rá (pedig apja ezt szolgalmazta volna, mert az mennyivel kényelmesebb, mint a melegítő + zokni) mert így is nagy volt a méretében, nemhogy ha még azt is húzza világnak :o))
Mi viccesen fogtuk fel, persze azért mondtuk neki, hogy nem szabad lehúzni, dehát mondhattuk.... Panelban lakunk, itt meleg van, nem volt baj, ha pár percet zokni nélkül rohangált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!