Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Állandóan lejön a zokni a...

Állandóan lejön a zokni a baba lábáról?

Figyelt kérdés

Egy nap szerintem vagy 20x húzom vissza a zoknikat 8 hós babám lábára, mindig "lemozogja". Hosszabb szárúakat adok rá, amikor lábfej nélküli rugi van rajta, vagy nadrág. Próbáltam, hogy ráhúzom a nadrágra, de így se tart sokkal tovább.

Törődjek bele, vagy van valami okos megoldás? :)

2011. márc. 9. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:

:)

Én már a második gyerekkel járok így, de így télen még jó, mert egyszerűen harisnyát adok. Tavasszal meg már menni fog, ezért a cipő miatt nem fog neki lejönni.

2011. márc. 9. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Én ráadom a zoknit, és kap pluszban egy vékony harisnyanadrágot rá, így nem jön le a zokni sem, és kúszhat mászhat ahogy jólesik neki :)
2011. márc. 9. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy "csak" lemozogja. :o) A fiam rendszeresen veszi le magáról, már 8 hónaposan is ezt csinálta, bár akkor még nyár volt. Télen itthon folyton nem volt rajta zokni, de az első amit megtanult, hogy hol a zokni és hova való... Most már 15 hónaposan egyre ritkábban húzza le, szerintem mert már a menéssel van elfoglalva. Esetleg ha harisnyát adnál rá? Én azért nem adtam ezt rá (pedig apja ezt szolgalmazta volna, mert az mennyivel kényelmesebb, mint a melegítő + zokni) mert így is nagy volt a méretében, nemhogy ha még azt is húzza világnak :o))

Mi viccesen fogtuk fel, persze azért mondtuk neki, hogy nem szabad lehúzni, dehát mondhattuk.... Panelban lakunk, itt meleg van, nem volt baj, ha pár percet zokni nélkül rohangált.

2011. márc. 9. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem ezt a fajtát nem tudja leügyeskedni, mert jól a lábára simul, de azért nem szorítja:

[link]

2011. márc. 9. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Én amikor elkezdett mászni kizárólag csak harisnyát adtam rá. Nem fázik fel olyan könnyen és nem is húzza le. Most már elindult, a cipő megfogja.
2011. márc. 9. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálam is a harisnya lett a megoldás. Amikor elkezdett totyogni, gondoltam, a kiscipő miatt nem tudja lehúzni a zoknit, de a cipő is percek alatt lekerült a lábáról.
2011. márc. 9. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:
hát igen, ezért nem szerettem én sem a lábnélküli rugikat :( Ilyen időben valóban a harisnya a legjobb megoldás
2011. márc. 9. 15:39
 8/8 A kérdező kommentje:
OK, köszi. Csak a harisnya meg kicsit kényelmetlennek tűnik, mindig megnyomják a minták a kis tömzsi lábait a lányomnak. :) Két rossz közül választhatunk akkor. :)
2011. márc. 10. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!