Mi lehet a baj? 5 hónapos baba szinte állandóan álmos.
Dörzsöli a szemét, ásít és mindig nyűgös, sokat alszik, de nappal csak kézben hajlandó. Ma reggel 7-ig aludt 8-tól már nyűgös volt, ilyenkor olyan hangot ad, hogy hosszasan mintha morgolódna ez nyűglődés 9.30.-ig tartott akkor elaludt 1 órát aludt, de már ébredéskor láttam, hogy már akkor nyűgös, 11.30.-12.00.-ig, láttam, hogy továbbra is álmos, nyűgös és az egész nyűglődés kezdődött elölről.
Az utolsó 1 órát olyan brutális módon végig ordította, hogy szinte megijedtem. Mikor elviszem orvoshoz már több is látta akkor azt mondják makk egészséges.
Mit tegyek? Most elaludt, cicin.
Szemdörzsölés, nyűgösség lehet fogzástól. Nálunk ez volt. Ásítozás viszont, igen, álmosság. Nem lehet, hogy az idő miatt, meleg van, nyomott idő. Vagy mindig ilyen a babád?
Próbáld meg a felvesz/letesz módszert. Mert ha úgy is nyűglődik, vagy sír akkor ezt simán kipróbálhatod. Suttogó c. könyvben van. Átküldöm ha nincs meg. Nekem is nagyon sokat szokott nyűglődni míg elalszik, főleg a délutáni alvásnál. A hang amit kiad, a fáradság miatt van,próbálja magát elaltatni.
Köszi a suttogó nem jött be, még jobban ordított, de a mai vitte prímet.:(
Sokszor ilyen, de ma nagyon. Patakokban folyt a szeméből könny és az orrát is ki kellett 3x orrszívozni.
Tegnap 3 órát aludt és mintha kicserélték volna. Éjjel is jól aludt és most is alszik.
A suttogót le lehet tölteni, ha beírod a google-ba kidob pár lehetőséget én is így töltöttem le, de sajna nem ér semmit, amit a hölgy ír olyan mint a kutya idomítás, de meg lehet próbálni, nálunk még jobban üvöltött tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!