Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hulyeseget csinalok? Vagy...

Hulyeseget csinalok? Vagy rendben van ez igy?

Figyelt kérdés

5 honaposomnak potolnom kell az anyatejet,elkezdtuk mar a hozzataplalast, 2 hete kap alma/repa/barcklevet.A tejem igysem eleg,tehat tapszert is kap.

Az lenne a kerdesem,hogy nem sok ez igy egyszerre,marmint az anyatej,a tapszer,meg a gyumik?

Adjak csak tapszert,es ne szoptassam?Vagy nem kellett volna meg hozzataplalni?

Annyi kerdes kavarog bennem,szerintem mindenki igy van az elso babajanal.Szeretnek mindent jol csinalni,mar amennyire csak tudok,ezert is szoptattam idaig igeny szerint,de sajna mar nem eleg neki.

Ami meg aggaszt,az a kakija.Neha zoldes,es nyalkas,neha szorulasa van,lehet a tapszer okozhatja,vagy a gyumi,nem tudom,amig szopott,sosem volt hasfajos.

Amugy nagyon szepen fejlodik,vidam,kiegyensulyozott baba,rengeteget mosolyog,kacag,hasra fordul,tehat kis ugyeske,es nem szeretnem megterhelni a kis gyomrat,nem szeretnek butasagot elkovetni azzal,hogy esetleg nem megfeleloen taplalom :(

2011. márc. 9. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi ugyanígy voltunk,én a helyedben a tápszert hagynám el,és gyümölcsöt adnék,nem csak a levét.Aztán kezdheted kóstoltatni a zöldségeket is.Nálunk fél éves korára ebédre főzelék volt,uzsira gyümölcs,és így elég volt neki a tej.
2011. márc. 9. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Én inkább az anytejet erőltetném és a gyümit, mert tápszer+gyümi=még kevesebb anyatej.

Kicsi még, tedd cicre minél többször, tejed csak attól leszsz

2011. márc. 9. 12:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom,csak annyira turelmetlen,es kis moho,csak cibalja,harapdalja a cicimet,es ordit,mert nem jon a tej,ahogyan szeretne,en meg nam akarom kinozni.
2011. márc. 9. 13:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Most is mindket mellembol szopizott,es utana meg megevett 100 ml. tapszert,ugyhogy nem eleg neki a tejem sajnos,es ilyen adagokat meg nem potolhatok gyumolccsel,viszont azt sem akarom meg,hogy egyaltalan ne szopizzon.
2011. márc. 9. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:

én is így csináltam, nekem 4 hónapig volt normálisan tejem, aztán nagyon megcsappant, szóval kiegészítettem tápszerrel, + megkezdtük a hozzátáplálást

nekünk semmi gond nem volt ezzel

az enyém sem vott hasfájós soha, viszont a hozzátáplálás elején reggelente elkezdett bogyózni, ezt az alma okozta neki, mert az fog egy kicsit

2011. márc. 9. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

még annyit hogy ugye azt mondják meg kell lennie napi fél liter tejalapú étkezésnek, és ha ezt az anyatejjel nem tudod biztosítani neki, akkor mindenképp célszerű tápszer pótlást adni

2011. márc. 9. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a helyedben neki állnék fejni minden szoptatás után,ezzel is növelni lehet a tejtermelést. A tápszert meg inkább hagyd el mert így tényleg el fog apadni a tejed, meg a baba is rá fog jönni, h abból könnyebben jön a kaja.

Én a szoptatást erőltetném, hidd el pár nap alatt növekedne a tejtermelés. igyál sokat, tejserkentő teákat is ihatsz, sőt homeopátiát is kipróbálhatod. Nekem szinte a nulláról hozta vissza a tejemet, úgy h kb. 3nap után már felesleg is volt napi szinten 6-8 dl.Kitartás és ne siesd el a hozzátáplálást ha még szeretnél szoptatni.

2011. márc. 9. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!