Ki ad házitejet a babájának? Hígítjátok vagy nem?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 15:37
1/6 anonim válasza:
Én 10 hónapos korától adok neki bolti tejet, 1 évesen még erős volt neki a házi. Fokozatosan, a bolti 1,5%-ossal hígítva hozzászoktattam 1 hónap alatt.
Elég sok, napi kb 7 dl tejet iszik. Semmi baja tőle. Most 16 hónapos.
Ja és persze forralom.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!
14 hónapos a fiam, én is másfeles boltival kezdtem, utána 3,5-össel folytattam. Most nagyon jó házitejet veszünk autómatából (úniós projekt keretében), ez 4,2%-os. Olyan föle van, hogy csak na! Csak néha elbizonytalanodom, hogy nem-e túl erős neki? De nincs semmi baja tőle, gondolom, menne a hasa, ha nem bírná...
2011. márc. 8. 15:58
3/6 anonim válasza:
Minél magasabb a zsírtartalma, annál jobb a gyereknek, ne aggódj! Nem is lenne szabad semmiféle tejtermékből zsírszegényet adni!
4/6 anonim válasza:
16 hós a lányom.házi tejet kap.semmi baja.a bolti meg meghajtja.
5/6 anonim válasza:
17,5 hónapos a fiam, 13 hónapos kora óta kap házi tejet hígítatlanul, forralva (szintén 4,2%-os). Semmi baja tőle.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen, megnyugtattatok:)
2011. márc. 8. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!